Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

1500 forintért látható A kőszívű ember fiai musical!

2022.03.01 kovacsad

1500 forintért látható A kőszívű ember fiai musical!

A kőszívű ember fiai musical 2022. március 15-én Budapest mellett lesz látható! Az előadásra egységesen 1500 forint a jegy! 

A kőszívű ember fiai történetét többen is feldolgozták. Az első musical már évek óta fut, míg a második feldolgozás A kőszívű, a Baradlay legenda a nyáron debütál.

A Másik Lehel – Medveczky Szabolcs - Vizeli Csaba szerzőpáros előadás az 1848-as forradalom emlékére kerül bemutatásra Budapest mellett a Szőcs Géza Lovas Kultura Központban.

A történelmi musical a 19. századba, a szabadságharc idejére röpít minket. A mű főszereplői a Baradlay család tagjai. A császárpárti Baradlay Kázmér özvegye, szembeszegülve férje végakaratával, jó magyarnak, boldog embernek szeretné látni a fiait. Hazahívja legidősebb fiát, Ödönt Pétervárról, Richardot és Jenőt Bécsből. Kitört a forradalom. A forradalmár lelkületű Baradlayné biztatására fiai apjuk végakarata ellenére, 1848 ügye mellé állnak. A leggyengébbnek tűnő, fényes pálya előtt álló Jenő a szabadságharc leverése után az életét is feláldozza bátyjaiért. A műben - ahogyan a valós életben is - a hazaszeretet, a testvéri és szülői önfeláldozás és a becsület mellett az árulás, az erkölcstelenség, a bosszú irányítja az embereket és a történelmet egyaránt.

A kőszívű ember fiai musical 2022. március 15-én Simonpusztán lesz látható! Az előadásra egységesen 1500 forint a jegy! Jegyvásárláshoz kattints ide!

Az előadás szereposztását még nem hirdették ki!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023