5 napig INGYEN osztanak ki több ezer könyvet!

Kelt: 2017.12.17 Kovács Gergely

5 napig INGYEN osztanak ki több ezer könyvet! Jól olvastad! Több ezer könyv vár gazdára. Ráadásul többet is vihet, aki szeretne.

Pár napja a Harry Potter Szabadulószobáról és más élményprogramokról, majd Nyereményjátékainkról és a legizgalmasabb budapesti showműsorokról írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

Az ELTE Egyetemi Könyvtár ezt írja a Facebookján:
Mielőtt még mindenki, így mi is, elmegy ünnepelni december 22. után, érdemes benézni hozzánk egy jó nagy hátizsákkal vagy bőrönddel, de akár targoncával!

Hétfőtől telepakoljuk az aulát pár ezer leselejtezett, állományba nem vett stb., kötettel. Ami önmagában nem nagy ügy, de az már igen, hogy a vásár ingyenes. Mindenki azt és annyit visz, amennyit akar és bír! De gyorsan kell lépni, mert a vásár csak egy hétig tart!!!!!

Csatlakozz ha szereted az INGYENES programokat!Cím:
1053 Budapest, Ferenciek tere 6.

A Könyvtár a kommentek közt így írt a könyvekről:
A kipakolásban leselejtezett könyvek lesznek nagy többségben, azaz jórészt 50-60 éves, mára jobbára elavult, akkor egyetemi oktatásban tankönyvként használt könyvek, főként természettudományi témájúak, vagy változatos témájú, de rossz állapotú könyvek, emellett olyanok, amelyeket nem vettünk ilyen vagy olyan okból állományba, mert pl van már belőle több példányunk, és egyetemi kiadványok, folyóiratok, több példányban, régi könyvtári falinaptárak, szótárak szép számmal stb. Logikusan belegondolva, egyetlen könyvtár sem válik meg az éppen aktuális, keresett egyetemi tankönyveitől, vagy bármitől, amit gyakran használnak az olvasók.

NYERJ KÖNYVET! Ne hagyd ki a nyereményjátékokat sem a JÁTÉK menüpontban. Például könyveket és koncertjegyeket is nyerhetsz!

A cikk alatt további ingyenes vagy érdekes progamokat találhatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Így repül a Mary Poppins musicalben Mary - Videó itt!
Mary Poppins a nézők feje felett is elrepül a Mary Poppins musicalben.
Pom Pom-szobrot avattak pénteken!
Pom Pomot, Csukás István író legendás mesehősét ábrázolja egy fán ülve az a nagy méretű köztéri alkotás, amelyet pénteken avattak fel.
Ezek lesznek 2018-ban a legjobb koncertek és showk!
Queen musical, filmzenei koncertek, ír sztepptánc, illuzionisták, musicalek és számos sztár vár minket 2018-ban az Arénában és országszerte!
VIRSKY turné 2018 - Jegyek, jegyárak, helyszínek itt!
A Moiseyev Táncegyüttes nagy ellenfele a VIRSKY táncegyüttes, ami Magyarországon turnézik 2018-ban. Az országos turnéra már árulják a jegyeket.
We Will Rock You musical 2018-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A Queen dalokból készült We Will Rock You musical 2018 májusában ismét Budapesten a BOK SYMA Csarnokban lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Ingyenes Jégvarázs vetítés lesz Budapesten!
Ingyenesen nézhetik meg a Jégvarázst a Kakaómozi program keretein belül!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK