Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A kőszívű ember fiai musical verziója 2022-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

2022.06.12 kovacsad

A kőszívű ember fiai musical verziója 2022-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

A kőszívű ember fiai musical verziója a KŐSZÍVŰ - A Baradlay legenda musical 2022. június 17-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon lesz látható! Jegyek és infók lentebb! A főszerepekben Polyák Lilla, Feke Pál, Gubik Petra, Veréb Tamás, Szerednyey Béla, Fehér Tibor, Serbán Attila is színpadra lép. Teljes névsor lentebb!

Jókai Mór A kőszívű ember fiai művét mindenki ismeri, hiszen kötelező olvasmány volt és készült belőle színpadi előadás, musical és film is.

A Puskás musicalt jegyző Galambos Attila, Juhász Levente és Szente Vajk ezt a klasszikust gondolta újra és mutatja be más szemszögből és könnyen értelmezhetően az új musicaljében,, a Kőszívű - A Baradlay legenda című musicalben.

A kőszívű ember fiai nyomán készült musicalben A három Baradlay fivér, Ödön, Richárd és Jenő történetében a függetlenségére törekvő magyar nemzet, a családi, a baráti és bajtársi kapcsolatokat mindenekfelett tisztelő magyarok, és az igaz szerelem legyőzhetetlensége mutatkozik meg.

Akőszívű ember fiai musical verziója a KŐSZÍVŰ - A Baradlay legenda musical 2022. június 17-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás szereposztásában színpadra lép Feke Pál, Veréb Támás, Serbán Attila, Fehér Tibor, Ember Márk, Gubik Petra, Kovács Gyopár, Polyák Lilla, Miklósa Erika, Berettyán Sándor, Barabás Kiss Zoltán, Katona Kinga, Szerednyey Béla és Náray Erika.

• We Will Rock You - Queen musical 2025-ben Budapesten - Jegyek itt!
• A tizenötödik musical-forradalom a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!
• Chicago musical 2022-ben a Szegedi Szabadtérin - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024