Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A Pál utcai fiúk musical Győrben az Audi Arénában látható a Vígszínház előadásában!

2023.07.03 kovacsad

A Pál utcai fiúk musical Győrben az Audi Arénában látható a Vígszínház előadásában!

A Mi vagyunk a Grund ismét egy Arénában szól majd. A Pál utcai fiúk musical a Vígszínház művészeivel 2023. szeptember 1-én Győrben az Audi Arénában lesz látható! A jegyek értékesítését már elkezdték!

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása, felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők. Mindnyájan emlékezünk az einstandolásra, amikor a vörösinges Pásztorok elrabolják Nemecsek kedvenc üveggolyóit, emlékezünk a gittegyletre, a füvészkertre, a csatára a grundon, és Nemecsekre, aki feláldozta magát a grundért és a társaiért. Költészettel és emlékekkel teli hívószavak ezek, amelyeket minden generáció újra és újra felfedez magának.

A történetből Grecsó Krisztián, Dés László és Geszti Péter írtak musicalt, ami a megjelenését követően nagyot robbant és azonnal közönségsiker lett, miközben az előadás művészei pedig egy csapásra sztárok lettek és a Mi vagyunk a Grundot is azonnal a szívébe zárta a közönség, még azok is, akik még nem látták a musicalt. Nem meglepő, hogy Dés László koncertjein is már elmaradhatatlan a dal, mitöbb az egyik turnéjának is a Mi vagyunk a Grund címet adta. A Pál utcai fiúk azóta is folyamatosan teltházzal fut Budapesten azóta is, annak ellenére is ,hogy a bemutató óta a szereplőgárda is cserélődött.

A Pál utcai fiúk musical a Vígszínház művészeivel 2023. szeptember 1-én Győrben az Audi Arénában lesz látható! A jegyek értékesítését már elkezdték!

Azoknak, akiknek túl messze van Győr jó hír lehet, hogy a sikermusicalt jelenleg több színház is színpadra állította és turnézik vele. A Pál utcai fiúk musical országszerte számos helyszínen látható még! Jegyek és helyszínek itt!

Lentebb Geszti Péter új musicaljéről és Dés László turnéjáról is olvashattok!

• Best of Geszti koncert 2023 - Jegyek itt!
• Rómeó és Júlia 2024-ben újra Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!
• Geszti Péter Ezeregy éjszaka worldmusicalje Budapesten a Pesti Magyar ...
• Dés László koncert 2023-ben Győrben - Jegyek itt!
• Így öten - Dés László koncert 2024 - Jegyek és helyszínek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024