Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Anna And The Barbies - Evolúció koncert a Margitszigeten! Jegyek itt!

2024.06.16 kovacsad

Anna And The Barbies - Evolúció koncert a Margitszigeten! Jegyek itt!

2024. június 22-ére Pásztor Annáék nagyobbat álmodtak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, mint eddig valaha! Az Anna And The Barbies 20 éves születésnapi koncertje meglepetésekkel lesz tele.

Az elmúlt 20 évük eklektikusan dús zenei és lelki kalandozásait, Shakespeare Szentivánéji álom erdejébe varázsolják.

A környezet adta gigantikus ősfák díszletelemmé válnak, a természet bekúszik a színpadra és a közönség sorai közé is. A modern koncert technológia és az őselemek izgalmas kontrasztot rajzolnak az estébe. Ahogy a Nap halad, úgy megyünk majd bele az éjszakába, a fényből a sötétségbe, a valóságból az álomvilágba, és egy szürreális divatbemutató sodrásával csöppenünk bele az Anna And The Barbies misztikumába. Mindezt egy új elektroakusztikus zenei átirattal.

Varázslatos Szent Iván éj lesz!

A 20 éves jubileumát ünneplő Anna and The Barbies 20 év Evolóció koncertje 2024. június 22-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

(esőnap: június 23.)

Játékunk nyertesei: Kern István, Solymos Ildikó
A játékunkban most páros jegyet sorsolunk a koncertre. A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik követik oldalunkat és a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Mikor voltak utoljára szabadtéri koncerten?  Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék június 18-ig tart.

A megosztásoknak is örülünk! :)
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024