Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Az Álomutazó musical 2021-ben online is látható! Jegyek itt!

2021.11.10 Kovács Gergely

Az Álomutazó musical 2021-ben online is látható! Jegyek itt!

Szabó Győző, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Varga Viktor, Hajdu Steve és a Rippel fivérek főszereplésével mutatták be a musicalt, amit most online formában nézhetünk meg újra.

Napok alatt elfogytak az Álomutazó decemberre, a RAM színházba hirdetett előadásai. Akik lemaradtak az élő előadásról, azok sem maradnak idén mese nélkül: november 10-től már kaphatók a jegyek az Álomutazó monstre előadásának online változatára. További jó hír, hogy a TulipánTündér azt megelőző produkciójára, A Játékészítő - szintén online – mesemusicalre is jegyet lehet már váltani. 

"Idén decemberben a RAM színház falai között egy bensőségesebb, családias, színházi produkcióként mutatjuk be az Álomutazót" – jelentették be korábban az alkotók. "Olyan kőszínházi előadásban tér vissza a történet, ami méreteiben ugyan eltér a korábbiaktól, de látványában ugyanolyan elemekkel nyűgözi majd le a nézőket" – mondta Illés Gabriella producer.

A meghirdetett előadásokra a jegyek napok alatt elkeltek, így a darabot létrehozó TulipánTündér Produkció facebook oldalán az alábbi közleményt tette közzé november 9-én: „Nagyon sokan megkerestetek minket tegnap, hogy nem kaptak már jegyet az Álomutazóra. Sajnos több előadásunk idén már nem lesz, így sokat gondolkodtunk, mit tudnánk tenni, hogy senki ne maradjon Álomutazó nélkül. Ezért azt találtuk ki, hogy holnaptól kaphatók lesznek a jegyek a 2019-es BOK csarnok előadásának online változatára."

Az Álomutazó és A Játékkészítő monstre előadásainak online változataira a jegyek már elérhetők. Jegyvásárlás ide kattintva!

További érdekességek, amit szintén érdemes megnézni:

• Masha és a Medve Live 2021 turné - Jegyek és helyszínek itt!
• A Diótörő 2021-ben Budapesten! Jegyek itt!
• Mamma Mia Szegeden a Szabadtéri Játékokon 2022-ben - Jegyek itt!
• A Recirquel téli showja a Kristály a MÜPA Sátorban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023