Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Az üvegcipő - Egy csodás vígjáték a Vígszínházban! Jegyek itt!

2023.12.02 Kovács Gergely

Az üvegcipő - Egy csodás vígjáték a Vígszínházban! Jegyek itt!

Egy szívfacsaró vígjáték Molnár Ferenctől, amelyben egy tisztaszívű, álmodozó cselédlány vágyai valóssággá válnak. Az élő zenével kísért előadás főbb szerepeiben Waskovics Andrea, Stohl András, Kovács Patrícia és Medveczky Balázs lép színpadra.

Irma, a Józsefváros kis Hamupipőkéje nem gazdag királyfiról álmodik: ő egy szegény asztalosba, Sipos Lajosba szerelmes, menthetetlenül és reménytelenül. De a korosodó, mogorva iparosmestert már más is kiszemelte magának: Adélnak, a panziósnőnek még házassági tervei is vannak, miközben fiatal szeretője karjaiban keresi a boldogságot. Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese, mely meghódította nemcsak a magyar, de a külföldi színházak közönségét is, és most visszatér igazi otthonába, ahol született, hiszen ezt a darabot – oly sok Molnár Ferenc drámához hasonlóan – a Vígszínház mutatta be először.

Az előadás a Vígszínházban látható. Online jegyvásárlás ide kattintva!

Stohl András, Kovács Patrícia, Vlahovics Edit, Medveczky Balázs, Balázsovits Edit, Kopek Janka, Telekes Péter és még számtalan ismert szereplő látható az előadásban.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024