Bárki lehet népszerű a Facebookon! Megmutatjuk hogyan! - VIDEÓ ITT!

Kelt: 2014.06.26 kovacsad

Bárki lehet népszerű a Facebookon! Megmutatjuk hogyan! - VIDEÓ ITT! Bárki lehet népszerű a Facebookon - Így teszik érdekessé unalamas életüket mások

A Facebookos életünk és a valóság olykor köszönőviszonyban sincs egymással. Mindenki lájkokra és figyelemre vágyik, így akár a valóság ferdítésétől sem riadnak vissza. A beállított pózolós képek sokszor szebbé teszik a valóságot és az általa begyüjtött lájkok sokaknak a valóságot is szebbé teszik. 

 

Shaun Highton kisfilmjében arra vetít rá, hogy a Facebookos életünk és a valóság között mekkora szakadék tátong, egyúttal kritizálja is a Facebookozók világát.  Emellett ötletet ad a lájkvadászoknak és megmutatja azt is, hogy unalmas vagy éppen nem túl vidám életünket, hogyan mutathatjuk jobbnak a valóságnál. (Folytatás lentebb!) 

A Facebookot még mindig sokan nem tudják jól használni és könnyen áldozatul eshetnek. A Facebookos zaklatás és a mémgyártás fogalma már hazánkban is jól ismert fogalom. Ne legyél áldozat! A sexting, trollkodás és a Facebook veszélyeiről olvashattok bővebben itt! 

A Facebook még mindig rengeteg tininek nyújt szórakozást az iskolaszünetben is, pedig számos program vár mindenkire országszerte. A TOP 10 legjobb programot itt gyüjtöttük össze!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Személyiség teszt fákkal! Te milyen vagy?
9 fa és 1 válasz! Így jellemezhetnénk a neten terjedő új tesztet.
A nyári időszak közlekedési és bűnelkövetési veszélyeire hívta fel a figyelmet a rendőrség
A nyári időszak közlekedési, baleseti és bűnelkövetési veszélyeire hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtöki, Omszki-tónál tartott sajtótájékoztatóján.
Nyári programajánló! 2014
Érdekes, vicces, romantikus, különleges, interaktív és egyedi programokat is gyűjtöttünk. Koncertek, színházi előadások és számtalan program itt. Még az esős napokra is gondoltunk.
Kik töröltek a facebookon? Tudd meg egy program segítségével!
Szeretnéd tudni kik töröltek az ismerőseik közül téged? Itt a megoldás.
Átverés! Minden facebook felhasználónak olvasnia kell!
Sajnos számtalan olyan dolog terjed a facebookon, amire ha csak kicsit is rákeresne a látogató, akkor rájönne, hogy nem igaz. Most egy a facebook új keresője a Graphic Search kapcsán.
Olvasd el ha utálod a facebookos játék felkéréseket!
Te is utálod, hogy felkéréseket kapsz azoktól az ismerőseidtől akik a FarmVille vagy más játék függői? Itt a megoldás, hogy letiltsad a felkéréseket!
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK