Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai

2021.04.05 kovacsad

Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai

A Pál utcai fiúk musical, Tom Jones, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones, Szergej Polunyin táncelőadása és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, Debrecenben és országszerte.

Emlékszünk még a nyári élményeinkre? Jó érzés felidézni őket, főleg most, amikor a szórakozásra nem sok lehetőség nyílik, de a színészek és a zenészek készülnek a nyárra, ahogyan a közönség is. Így a karácsony közeledtével úgy gondoltuk adunk egy kis ízelítőt, hogy milyen izgalmas programok várnak ránk a nyáron, amikor remélhetőleg újra nyugodtan mehetünk színházba, koncertre és egyéb rendezvényekre.

A magyar zenei fronton a nóták kedvelőivel Bangó Margit Aréna koncertjével (Jegyek itt!) zárja a tavaszt míg a slágereket kedvelőket júniusban Rúzsa Magdi várja, aki a nyáron több koncertet is ad orszászerte. (Jegyek és helyszínek itt!) A szabadtérikoncert fronton a Margitszigeten a magyar rock and roll előtt tisztelgő új koncertshow val indul a koncert szezon a Hungaria dalokból készített Csókkirály koncerttel. A fesztiválozóra gondolva a fesztivál hangulatot idéző koncertjével Lotfi Begi koncertje bulija indítja a fesztivál időszkot Budapesten a legjobb zenékkel. A Sziget közönségét az Arénába várják Daddy Jankee koncertjével (Jegyek itt!) a nyár elején, míg a retró zenét kedvelőket a retro ikon Bonnie Tyler koncertje (Jegyek itt!) várja majd. 


Budapesten a szabadtéri zenés színházi szezont a Margitszigeten a Puskás Ferenc életét feldolgozó Puskás, a musical előadás nyitja igazi sztárszerepsoztással. Ezt követően Budapesten kerül bemutatásra az Operettszínház rendezőjének újragondolásában a Mozart! musical és szintén új bemutató lesz a Vígszínházból érkező Kabaré musical a Margitszigeten.  Valamint a nyár közepén ismét színpadra kerülő We Will Rock You musical amit a Queen dalaiból írtak és amivel Budapest mellett várhatóan Baján is találkozhat a közönség!
 

Új bemutató lesz Szegeden Alföldi Róbert rendezésében a West Side Story, amiben jól ismert musical sztárok és színészek lépnek majd színpadra, de Alföldi Róbert nem csak rendez, hanem maga s színpadra lép az Apáca Show musicalben. A rockoperák rajongóit is Szegedre várják a Jézus Krisztus Szupersztárral, amivel a Madách Színház sztárjai lesznek láthatóak. Egerben A Neoton dalokból készült musical a Szép nyári Nap és a Dés-Geszti páros sikermusicaljei A Dzsungel könyve és A Pál utcai fiúk lesz látható majd. (Jegyek itt!). Az augusztusi forgatagban pedig természetesen az István, a király 2021-ben is látható lesz országszerte (Jegyek itt!).

A Fertőrákosi Barlangszínházban Charlie koncertezik, akit Presser Gábor, Kovács Kati, a Honeybeast, Rob Knopper, David Friedman és Billy Kilson követ majd. Jegyek és időpontok itt! A Tokaji Fesztiválkatlanban a múlt évi pótlásként a Jazz+Az és Ákos koncertezik majd, de számos más program is várja a közönséget. Jegyek és időpontok itt! Veszprémben szintén pótolják 2021-ben a Jazz+Az koncertjét (Jegyek itt!) és a VeszprémFest egyik legsiekresebb fellépője is visszatér, hiszen a Sexbomb és számos más slágeráltal ikonná vált Tom Jones koncertezik 2021-ben a Veszprém Arénában (Jegyek itt!).

Debrecenben a hazánkban is jól ismert Vangelis filmzenei koncertjtel (Jegyek itt!) indul a nyári szezon, de a filmzene rajongókat a Star Wars, Harry Potter és Jurassic Park zenéit is jegyző John Williams filmzenéi várják majd Fertőrákoson. (Jegyek itt!) A filmzene és Mozart zenéje találkozik a Mozart filmzene koncerten (Jegyek itt!) míg az opera rajongók Budapesten nyáron  a Verdi opera gála (Jegyek itt!) és az opera rendezés Tarantinojának előadását a Carment (Jegyek itt!) láthatják majd, de Hervé Koubi táncelőadása (Jegyek itt!) és Szergej Polunyin budapesti előadása (Jegyek itt!) is ígéretes lesz. í

A szegedi opera és a balett rajongókat a Traviata és a Hófehérke és a hét törpe balett várja Szegeden (Jegyek itt!), Fertőrákoson a Bánk bánnal indul a szezon (amit augusztus 20-án a Margitszigeten is láthatunk (Jegyek itt!), majd egy új bemutató a Farinelli érkezik, de lesz modern cirkusz is a Recirquel tolmácsolásában. (Jegyek itt!)

• Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
• Demjén Ferenc koncert turné 2021 - Jegyek és helyszínek!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021