Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Részletek és jegyek itt!

Kelt: 2013.03.27 kovacsad

Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Részletek és jegyek itt! 2013-ban debütál a Budapesti Operettszínházban a Ghost musical magyar verziója. A Ghost musicalra jegyek még nem kaphatóak, de a bérletet vásárlóknak már biztos helyük van az előadásokra. A musical egyik dala Itt és most címmel került kiadásra Dolhai Attila és Vágó Bernadett előadásában.

A Ghost musicalt a híres Ghost című film alapján készítették, és 2011-ben Manchesterben mutatták be. A siker óriási volt és nem kellett sokat várni mire Londonban és a Broadwayon is bemutatták. A Ghost musical magyar premierje a Budapesti Operettszínházban lesz. A musical betétdalából a Here right now című dalból már magyar verzió is készült Dolhai Attila és Vágó Bernadett feldolgozásában. A dal a Csillagok éve ingyenes CD-n megjelent. A Ghost musical bemutatója 2013 májusára várható.

A Ghost musicalre jegyek már vásárolhatóak! Online jegyvásárláshoz kattints ide!

A Ghost musical történetéről:

A Patrick Swayze, Demi Moore és Whoopi Goldberg főszereplésével készült Oscar és Golden Globe díjas film története igazán nem hétköznapi sztori. Egy szerelmes párról Sam Wheatról és Molly Jensenről szól. Sam egy bankban dolgozik és egy csalást fedez fel. A csalásról legjobb barátjának Carl Brunerrelnek is beszél. Nem sokkal ezután Samt egy fegyveres rabló (Willy Lopez) megöli, miközben Mollyval sétálnak haza egyik este.

Azonban Sam nem hal meg teljesen, s ráeszmél, hogy ő már csak szellem formájában maradt a földön. Sam felkeresi Carlt és rájön az egész rablást Carl tervelte ki, így Molly is veszélyben van. Sam közben rábukkan Oda Mae Brownra, aki egy csaló médium, azonban ő az egyetlen aki hallja Samet. Megkéri menjen el Mollyhoz és figyelmeztesse, hogy veszélyben van. Ám mind hiába, mert Molly nem akar hinni a médiumnak. Közben Sam rájön, hogy szellemként sem teljesen tehetetlen. Ugyanis találkozik egy másik szellemmel, aki megtanítja, hogyan tudja használni erejét tárgyak mozgatására. Közben Sam ráveszi Oda Meát, hogy akadályozza meg Carl pénzmosási tervét, játsza el Carl fiktív számlájának tulajdonosát és utalja át a pénzt egy árva háznak. Carl azonban megtalálja Oda-t és megfenyegeti, hogy ha a pénz nem kerül elő megöli Mollyt. Sam eközben erejét használva rátámad egykori gyilkosára Willre, aki ezután meghal, de szelleme nem marad a földön, mert azonnal elrabolják más szellemek.

 

Molly közben továbbra sem akar hinni Oda Maenak, így hát Sam megmutatja az erejét és ennek hatására Moly hinni kezd. Végül Oda Mae testébe száll am szelleme, hogy beszélhessenek. Ezután Carl érkezik, hogy megölje Mollyt. Molly és Oda sikeresen elmenkülnek és Carl egy véletlen folytán meghal. És ezután történik a csoda, mert Molly hallani kezdik Samet és Sam láthatóvá válik és Molly még utoljára megcsókolhatja Samet, akit ezután elnyel a fény.

 

A Ghost musical szereposztása:

Sam Wheat: Dolhai Attila / Kerényi Miklós Máté

Molly Jensen: Vágó Bernadett / Muri Enikő

Oda Mae Brown: Szulák Andrea / Peller Anna

Carl Brunner: Mészáros Árpád Zsolt / Szabó Dávid

Willie Lopez: Németh Attila / György-Rózsa Sándor

Metró szellem: Szabó P. Szilveszter / Brasch Bence

Kórházi szellem: Földes Tamás / Józsa Imre

Clara: Vörös Edit / Kisfaludy Zsófia

Louise: Bori Réka / Czigány Judit

Miss Santiago: Siménfalvy Ágota / Ullmann Zsuzsa

A Here right now című dal:

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

István a király Szeged 2013 - Jegyek itt!
2013 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható az István a király rockopera. Jegyek és információk az előadásról itt.
A Budapesti Operettszínház 2012/2013-as bemutatói
Csillagok éve címmel kihirdette a 2012/2013-as évad bemutatóit a Budapesti Operettszínház. Az új évadban bemutatják ismét az Elisabeth című musicalt, a Bohém Casting című opera-musicalt, jön a Ghost, a Marica grófnő, a Viktória című operett és az Ördöglő Józsias.
Íme a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013 műsora és jegyek!
Musical, opera, operett, rockopera és egy különleges előadás várja nézőket 2013 nyarán.
Elfújta a szél musical Szegeden! Jegyek itt!
A Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-ben lesz látható új musical a Budapesti Operettszínházzal közösen.
Rómeó és Júlia musical 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2021. szeptember 16-án ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai
Queen musical, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, Debrecenben és országszerte.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK