Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ha idegen a testem.. - Davide di Votti kiállítása a Kavicsban!

2020.08.12 kovacsad

Ha idegen a testem.. - Davide di Votti kiállítása a Kavicsban!

Ha idegen a testem.. - Davide di Votti kiállítása a Kavicsban!

A testbe zártság mindannyiunkban közös, még ha ez sokszor nem is tudatosul. Hogy ez mennyire és milyen irányba határozza meg az életünket, az egy sokismeretlenes egyenlet. Szorozva véletlennel.

De legyen bárhogy is, kilépni belőle nem lehet. Ennél fogva, ha az egyenlet rosszul jön ki számunkra, kapunk egy mindig jelenlévő nyomasztó frusztrációt elszakíthatatlan társnak. Davide di Votti ezt az esetet járja körbe installációjában. A test és a lélek diszharmóniáját. Ennek a nyomasztó érzésnek a kikerülhetetlenségét próbálja megfogni és valamennyire feloldozni. 

Célja, hogy amennyire lehet, átélhetővé tegye a nézők számára. A hasonló helyzetben lévőkkel megnyugtatni vágyó sorsközösséget vállalva, más helyzetben levőkkel pedig talán annyit elérve, hogy ne ítélkezzenek olyan könnyen, érezzék, hogy elég nagy terhet jelent ez az érintetteknek anélkül is.

Davide Di Votti a Ha idegen a tesem című kiállítása 2020. augusztus 16-tól egy hónapig lesz látható Budapesten a Kavicsban.

A kiállítás INGYENES, de regisztrálni kell! Regisztrálni a kiállítás kurátornánál Fülöp Gergőnél lehet! Regisztrációs infók itt!

• Sisi musical a Margitszigeten - Jegyek a budapesti Elisabeth előadásokra itt!
• Az Elfújta a szél musical az Operettszínházban 2020-ban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021