Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Havasi Pure Piano koncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

2016.12.11 kovacsad

Havasi Pure Piano koncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Havasi Balázs 2017. április 22-én ismét a Budapesti Kongresszusi Központban ad koncertet. Ezúttal ismét eg bemutatóval a Havasi Pure piano azaz Csak a zongora című új művével.

Havasi Balázs 2017. április 22-én ismét a Budapesti Kongresszusi Központban ad koncertet. Ezúttal ismét eg bemutatóval a Havasi Pure piano azaz Csak a zongora című új művével.

A „Csak a zongora” című előadás-sorozat hazatérést is jelent a nagyszabású show-műsorok esszenciájához. A koncerten a zeneszerző azt mutatja be, hogy egyetlen művész és egyetlen zongora a 21. században is elegendő ahhoz, hogy napjaink közönségét mélyen meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa – miközben elkötelezett rajongókat szerez a magyar kulturális értékeknek. A műsor különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt szavakban is beavatja a közönséget a művek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. Így olyan bensőséges hangulatot teremt, amely igazán csak egy kisebb koncertteremben érvényesülhet. Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A „Csak a zongora” koncerteken maga a hangszer is kuriózum lesz. Az 1828 óta családi vállalkozásként működő bécsi Bösendorfer-gyár a világ talán legkiválóbb koncertzongoráit készíti, melyeket a közönség általában csak a legpatinásabb nemzetközi hangversenytermekben hallhat. Egy utazó zongoraművésznek szinte minden alkalommal más hangszeren kell koncerteznie. Kevés zongoraművész engedheti meg magának, hogy egy féltonnás zongorát vitessen magával koncertről koncertre. A gyár által személyesen Havasi Balázs részére készített Bösendorfer Imperial, amely a világ egyik legnagyobb koncertzongorája, elkíséri a művészt a magyar városokba is, ahol nemcsak a vájt fülű műértő, de az átlagos zeneszerető közönség is megcsodálhatja azt az egyedülálló hangzást és atmoszférát, amivel ez a különleges hangszer megtölti a termet. A zongora további különlegessége, hogy a megszokott 88 helyett 97 billentyű található rajta; a különleges basszushangokból a koncerten szintén ízelítőt kap majd a közönség.

 

• Havasi Symphonic 2017-ben az Arénában az új show - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024