Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Il Volo koncert 2024-ben az MVM Domeban - Jegyek a budapesti Il Volo koncertre itt!

2024.06.14 kovacsad

Il Volo koncert 2024-ben az MVM Domeban - Jegyek a budapesti Il Volo koncertre itt!

Az Il Volo 2024. október 10-én Budapesten az MVM Domeban ad koncertet. Jegyek lentebb!

Tavaly már a Budapest Aréna is szűknek bizonyult, ezért – közkívánatra – 2024-ben az MVM Dome színpadára érkezik a világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO. A három, egyedülálló hangú énekes, Piero, Ignazio és Gianluca meghódította már szinte az egész világot, szenvedélyes előadásmódjukkal és a klasszikus olasz dallamoktól a modern pop-operáig terjedő repertoárjukkal itthon is rendkívül népszerűek. A minap a Sanremói Dalfesztivál döntőjében szerepeltek nagy sikerrel, 2024 október 10-én pedig újra Budapesten láthatjuk őket.

A világ zeneirodalmának változatos dalain át utazik, és utaztatja közönségét az IL VOLO, az olasz gyökerekből kiindulva, és haladva kontinenseken át. Csodagyerekekként robbantak be a zene világába és az eddigi élmények túlszárnyalták minden álmukat. Dolgoztak Barbra Streisanddal, Eros Ramazzottival, két ízben is felléptek Ferenc pápa előtt és ma már a nagy koncerttermek és stadionok állandó szereplői.

A csapat a bel canto éneklés hagyományát képviseli, azaz a tökéletes dallamformálást helyezi az előadás középpontjába, repertoárjuk pedig rendkívül széleskörű, mint ahogy zenei ízlésük is. „Három álmodozó srác vagyunk, mindig nagy projekteken, nagy dobásokon jár az eszünk” – mesélték korábban a fiúk, hozzátéve, hogy koncertjeiken igyekeznek eltalálni az adott ország közönségének ízlését. Szerintük a magyar közönség szívesen érzi magát egy estére Olaszországba, szívesen kóstolnak bele az olasz életérzésbe, eszerint alakul majd a következő budapesti programjuk is.

Az Il Volo 2024. október 10-én Budapesten az MVM Domeban ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncert előtt és után is még koncertezni fognak a régióban.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024