Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYEN cirkusz jegy az ország legtöbb cirkuszában a jó tanulóknak!

2020.08.06 Kovács Gergely

INGYEN cirkusz jegy az ország legtöbb cirkuszában a jó tanulóknak!

A jó tanulókat díjazza a Fővárosi Nagycirkusz és az ország több cirkusza is. Ingyen jegyek a kitűnő tanulóknak.

A jelenleg futó, Tündértánc – Nővarázs című előadás (Jegyvásárlás itt!) fináléjában az artisták szintén az egymásra figyelésre hívják fel a figyelmet. Az új műsor a női lét különböző aspektusait és a nőiséget helyezi előtérbe a cirkusz- és a képzőművészetek segítségével. Az előadás záró jelenetében emléket állít dr. Hugonnai Vilmának, az első magyar orvosnőnek, ezzel felhívva a figyelmet a pandémiás helyzetben a fegyelmezett, egymásra figyelő magatartásra.

Az általános iskolás kitűnő tanuló gyerekeket idén is ingyenes cirkuszlátogatási kuponnal jutalmazza a Fővárosi Nagycirkusz.

Fontos, hogy a kitűnő tanulónak magával kell hoznia a bizonyítványát, mert csak akkor tudjuk regisztrálni a kuponért.

A szülő tanulásban nyújtott segítségét is díjazza a Nagycirkusz: Aki ezen a hétvégén személyesen váltja be kitűnő tanuló kuponját valamely július 19. utáni előadásra, egyik szülője féláron tekintheti meg a Tündértánc – Nővarázs című műsort.

Az iskolapadban eltöltött egy év kitartó munkája is értékelendő, ezért a Fővárosi Nagycirkusz az országot járó, több mint húsz utazó cirkusszal összefogásban egy cirkuszlátogatási lehetőséggel jutalmazza a kitűnő tanuló általános iskolás diákokat immár ötödik éve.

KEDVEZMÉNYES UTAZÁS!
A MÁV-START Zrt. kedvezményes utazási lehetőséget biztosít kitűnő tanulók részére a Fővárosi Nagycirkuszba történő utazáshoz. A kitűnő tanuló diák 90%-os, egy fő kísérője pedig 50%-os kedvezménnyel utazhat vonattal a Tündértánc – Nővarázs című előadását megtekinteni.

A Kitűnő tanuló programhoz csatlakozott utazó cirkuszok is csatlakoztak. Részletek és a cirkuszok listája ide kattintva érhető el!

A cirkuszi belépő kupon 1 fő általános iskolás gyermek részére biztosít belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz vagy az országot járó valamely utazó cirkusz műsorának egy előadására a szabad helyek függvényében. A kupon névre szóló, nem átruházható, 1 db gyermekjegyre váltható be. FONTOS! A kupon nem egyezik meg a jeggyel, tehát a kitűnő tanulónak is meg kell váltania a jegyét ahhoz, hogy helye legyen.

Érvényes: 2020. december 23-ig. A Fővárosi Nagycirkusz szeptembertől csak hétvégén tudja fogadni a kitűnő tanulókat.
További részletek és feltételek ide kattintva!

További érdekes és INGYENES programok a cikk alatti kapcsolódó hírekben. A JÁTÉK menüben számtalan nyeremény vár.

• INGYEN látogatható a Margitszigeti Víztorony! Nyitvatartás itt!
• Kajla útlevéllel INGYENES a Debreceni Vidámpark Kisvasútja!
• INGYENES hajózás várja 2020 nyarán a kisiskolásokat!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021