Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYENES előadás is lesz 2023-ban a Szarvasi Vízi Színházban!

2023.04.20 kovacsad

INGYENES előadás is lesz 2023-ban a Szarvasi Vízi Színházban!

INGYENES előadás is lesz 2023-ban a Szarvasi Vízi Színházban!

A Szarvasi Vízi Színház 2023-as műsorában látható lesz a legendás Neoton musical, lesz operett gála, visszatér a Monte Cristo grófja musical, Gubik Petra és Kocsis Dénes Deja Vu előadása is Szarvasra látogat, a kicsiket pedig Hókirálynő története várja. Janza Kata és Polyák Lilla Retro showval készül, Járai Mátéval érkezik a Primadonnák, A Baross Imre Artistaképzőből érkezik a Világok Vándora - Petőfi 200 előadás.

A július a Lili bárónő operettel indul amit a Honfoglalás musical és a Csárdáskirálynő operett követ. A Fővárosi Nagycirkusz A sztyeppe illata előadással kedveskedik és Szarvason is látható lesz a Janza Kata és Hűvösvölgyi Ildikó főszereplésével a Vörös lámpás ház. Hernádi Judit és Kern András főszereplésével érkezik a Kalamazoo és Köllő Babettel érkezik a Boeing, Boeing. A lista pedig nem ért itt véget!  Ezekre az előadásokra és más előadásaikra is elkezdték már a jegyértékesítést!

Jegyvásárlás és a teljes műsor itt!

TERMÉSZETESEN IDÉN IS KEDVESKEDNEK INGYEN ELŐADÁSSAL A KÖZÖNSÉGNEK!

Brestyánszki Boros Rozália: Szabadságharc című előadása 2023. június 22-én 21:30-tól INGYENESEN tekinthető meg a Szarvasi Vízi Színházban. Az előadás időtartama 60 perc.

Az előadásról:

Tapintható, emberközeli, dráma, színház. Egy színvonalas előadás közepette azonosulhatnak Arany és Petőfi forradalmat megelőző, éléménydús mindennapjaival. Jóbarátok, írók, mindketten hazát szerető családos emberek, ám mégis milyen különbözőek! Petőfi a heves vérmérsékletű, bátor lelkű, olykor meggondolatlanul szónokló hazafi. Arany, a nyugodt, megfontolt, ám visszahúzódó töredékíró… és megannyi immár feledésbe merült esemény, diskurzus és információ… nem is gondolnánk!

Kálló Béla és Tóth Péter Lóránt varázslatában a 19. századi magyar mindennapok, a napjaink karakterei és mindennapi csatái emberközelivé, már-már tapinthatóvá vának. Az éjszaka közeledett, a világ lecsendesedett. – mondaná Petőfi az előadást követően csendesen…

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024