Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Kökény Attila és Rakonczai Viktor koncert 2024-ben Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!

2024.04.07 kovacsad

Kökény Attila és Rakonczai Viktor koncert 2024-ben Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!

Az Ébredés turné Rakonczai Viktor és Kökény Attila koncertje 2024. július 13-án Budapesten zárul a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Sztárvendég CHARLIE - Jegyek lentebb!

Sorsuk és egyben első találkozásuk 2011-re nyúlik vissza, amikor Attila Megasztár utáni első szóló lemezéhez keresett az akkori kiadója szerzőket, dalokat. A lemezének címadó dalát (Nincs semmi másom) Viktor készítette, ahogy több tucat egyéb hazai sláger fűződik a nevéhez. Néhány Viktor által írt dal a teljesség igénye nélkül: Motel, Mindhalálig mellettem, Szerelem miért múlsz, Őrizd az álmod, Nincs semmi másom…

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban. Az akkor még két személyes produkció „kinőtte” magát és egy, a szakma legjobbjaiból álló 11 tagú komoly nagy zenekar áll immár a „főhősök” mögött, fantasztikus hangzást nyújtva.

Az Ébredés turné Rakonczai Viktor és Kökény Attila koncertje 2024. július 13-án Budapesten zárul a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Erre az alkalomra nemcsak a zenekar bővül tovább, hanem egy legendát, Horváth Charlie-t is láthatjuk-hallhatjuk e sikerprodukció vendégeként.

A turnéjukról olvashattok lentebb:

• Charlie koncert 2024 - Jegyek és turnéállomások itt!
• Kökény Attila és Rakonczai Viktor - Ébredés koncert turné 2024 - ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024