Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Legyen a feleségem a Játékszín színpadán! Jegyek itt!

2014.08.24 Kovács Gergely

Legyen a feleségem a Játékszín színpadán! Jegyek itt!

Nagy Sándor, Oroszlán Szonja, Kovács Patrícia, Balsai Mónika, Tóth Enikő és Gálvölgyi János főszereplésével mutatják be a Legyen a feleségem című vígjátékot 2014-bena Játékszínben.

Edward Taylor vígjátéka, a Legyen a feleségem! Kapitány Iván rendezésében lesz látható a Játékszín színpadán.

Az operatőr, producer, forgatókönyvíró Kapitány Iván, aki társrendezője és operatőre volt az Üvegtigris-filmeknek. A vígjátékban Nagy Sándor, Oroszlán Szonja, Kovács Patrícia, Balsai Mónika, Tóth Enikő és Gálvölgyi János is együtt dolgozik majd vele.

Online jegyvásárlás ide kattintva!

A darab története:
Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek. Csoda hát, ha az esti partiig Jim több hölgyismerősének is megteszi címbéli ajánlatát? Itt van mindjárt Helen, Jim fotómodell kedvese, aki valódi esküvő nélkül nem hajlandó jó képet vágni a dologhoz, és inkább választja ma estére a jól fizető reklámcég kampányfotózását. Vagy Terri, aki eredetileg csak néhány múlhatatlanul fontos aláírásért jött el főnökéhez az irodából, de, mert bevállalós, esetleg hosszabb távra is maradna... A befutó végül Edna, a bejárónő, aki ugyan nem olyan gyönyörű, meg vagy egy húszassal idősebb is, viszont szakmai ártalomként remekül tájékozott a tisztítószer-piacon...

• Lesz Koronázási Szertartásjáték 2015-ben is!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024