Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Made in Hungaria musical 2023-ban Veresegyházon - Jegyek itt!

2023.03.19 kovacsad

Made in Hungaria musical 2023-ban Veresegyházon - Jegyek itt!

A Fenyő Miklós életéről szóló musical, a Made in Hungaria musical 2023. július 9-én a Veresegyházi Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán lesz látható! Jegyek lentebb!

A József Attila Színházban 20 év után ismét felcsavarták a szőnyeget, és elhozták az amerikai életérzést, a hawaii inget, a rock and rollt, a Ki mit tud-ot és mindazt, amit a Made in Hungaria adhat nekünk. A Tasnádi István Fenyő Miklós slágereire írt Made in Hungária című  előadást Lengyel Ferenc állította színpadra.

A darabot végigkíséri a zene, a tánc és a ’60-as évek hangulata. A musical az Amerikába disszidált, majd néhány év múltán hazatérő angyalföldi család történetét meséli el. A fiatal Rickybe mélyen beleivódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a hawaii ing és mindenekelőtt, a rock and roll. A kinti élmények hatására a főszereplő elhatározza, hogy zenekart alapít, amihez nem is kell más, csak néhány haver, hogy a Szent István parkban, a Fémmunkás próbatermében, a Tisza utcai utcabálon feldübörögjön a Viva Rock and roll.

A Made in Hungaria musical 2023. július 9-én a Veresegyházi Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők:


Fekete Gábor, Kékesi Gábor, Kenderes Csaba, Lukács Dániel, Horváth Sebestyén Sándor, Nagy Ferenc Levente e.h., Konfár Erik, Fila Balázs, Kulcsár Viktória, Kónya Merlin Renáta, Horváth Csenge, Auksz Éva, Chajnóczki Balázs, Horváth Barnabás Béla e.h., Labán Roland e.h., Kucskár Kamilla e.h., Sinka Edina e.h., Blazsovszky Ákos, Varga Levente János e.h., Szucskó Noémi

• Bonnie Tyler koncert 2023-ban Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyáron - Jegyek itt!
• Menopauza musical Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadon - ...
• Bródy János koncert 2023-ban Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyáron - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024