Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Már 2000 forinttól látható a Diótörő!

2023.11.18 kovacsad

Már 2000 forinttól látható a Diótörő!

2-3000 forinttól látható a Diótörő mesebalett, cirkuszi mese és akár a teljes két felvonásos előadás is Budapesten és az ország számos városában.

A Diótörő mára már elmaradhatatlan kelléké vált a karácsonyi készülődésnek, így nem meglepő, hogy már nem csak a klasszikus balett látható belőle, hanem készült már cirkuszi előadás, musical, jégshow, mese-balett sőt mozifilm és rajzfilm is a Diótörőből.

Az Operaházban már igazi luxus a Diótörőt megnézni, azonban számos olyan produkció van ami elérhető áron kínál élményt.

A Budapest Táncszínház egyfelvonásos Diótörő előadására gyerekeknek már 2000 forintért vehetünk jegyet. Jegyvásárlás itt!

Szintén Budapesten lesz látható a Diótörő mesebalett egy felvonásban, amire egységesen 2000 forint a jegy. Jegyvásárlás itt!

A Magyar Táncművészeti Egyetem pedig a Diótörő keresztmetszettel készül, ami egy könnyebben emészthető előadás. Az előadásra egységesen 3500 forint a jegy. Jegyvásárlás itt!

Azoknak a gyerekeknek akik már két felvonást is végig tudnak ülni lehet izgalmas az Operettszínház Diótörője, amire 3770 forint a legolcsóbb jegy. Az előadást decemberben láthatja majd újra a közönség. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


Kép: Budapesti Operettszínház

Szegeden a Szegedi Kortárs Balett előadásában Juronics Tamás rendezésében látható 2000 forinttól a Diótörő a Szegedi Nemzeti Színházban. Jegyvásárlás itt!

Egerben a Diótörő cirkuszi-mese egy órában lesz látható 2200 forinttól, idén összesen 4 alkalommal. Jegyvásárlás itt!

A Székesfehérvári Balett előadása is látható lesz a székesfehérvári Vörösmarty Színházban és akár már 2800 forinttól élvezhetjük. Jegyvásárlás itt! 

Valamint a Royal Balett Diótörő előadásának 2016-os felvételét is láthatjuk Budapesten, igaz csak vetítés formájában 3500 forintért. Jegyvásárlás itt!

Sopronban pedig egy rövidített Diótörő lesz látható gyerekeknek szólóan 3500 forintért. Jegyvásárlás itt!Kép: Székesfehérvári Balett

Kecskeméten az elismert színész Szemenyei János szövegeivel kiegészülve a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar novembertől több alkalommal is színpadra állítja a Diótörőt a Hirős Agorában. Jegyeket már 3600 forinttól vásárolhatunk Jegyvásárlás itt!

További izgalmas előadások és adventi programok itt:

• Már 1000 forinttól kaphatóak jegyek az István, a király 2024-es ...
• Ez az 5 legjobb téli program
• A Recirquel Kristály téli újcirkuszi-meséje 2023-ban újra a Millenárison - ...
• Alice Csodaországban Fénykert a Fűvészkertben! Jegyárak, nyitvatartás és ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024