Megjelent a nagy DIY könyv - Vásárlás itt!

Kelt: 2015.12.10 kovacsad

Megjelent a nagy DIY könyv - Vásárlás itt! A tutorialokkal, tippekkel, hasznos információkkal összeállított tartalom azoknak szól, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, játékos kalandot, örömteli kihívást jelent. A könyv legfontosabb üzenete: te is meg tudod csinálni!

A napokban jelent meg a BOOOK Kiadó gondozásában A nagy DIY könyv. DIY annyit tesz Do It Yorself, azaz csináld magad. A könyvben 21 kreatív ötlet, 21 személyes értelmezés és 21 blog, melyek írói nap mint nap inspirálják követőiket az otthonszépítés és a dekoráció területén.

Szinezd újra, alkosd meg, nézz rá más szemmel és a használd fel a 4 kulcsgondolat, ami mentén összeválogattá kaz ötleteket. A nagy DIY könyv egy izgalmas könyv, amely kézen fogja és végigvezeti az olvasót az alkotás folyamatán, arra bátorítva, hogy ragadjon ecsetet, ollót, kalapácsot vagy fúrót, és hozzon létre valami a saját, egyedi dolgot.

A tutorialokkal, tippekkel, hasznos információkkal összeállított tartalom azoknak szól, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, játékos kalandot, örömteli kihívást jelent. A könyv legfontosabb üzenete: te is meg tudod csinálni! A könyvet már most megvásárolhatjátok itt!

A BOOOK Kiadó felajánlásából játékunkban 2 db könyvet sorsoltunk. Nyerteseink: Bakos Anita és Seres Gábor

 

 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK