Moziünnep 2019 - Mozizz 690 forintért!

Kelt: 2019.03.21 Kovács Gergely

Moziünnep 2019 - Mozizz 690 forintért! Mamma Mia 2, BÚÉK, Aquaman, Instant család, Csillag születik, Bohém Rapszódia, Johnny English újra lecsap, Solo - Egy Star Wars-történet, Pókember: Irány a Pókverzum, Ocean's 8 - Az évszázad átverése és még számtalan film a listán.

Pár napja a a legnépszerűbb showműsorokról írtunk, amit mindenki látni akar, majd arról, hogy bárki lehet Youtube sztár és szereplőket keresnek. Ezután az új 500 forintosról írtunk. Most pedig megint egy újdonságról számolunk be.

Ismét eltelt egy év, a Sugár Mozi immár 12 éves lett! Mi lenne méltóbb erre az alkalomra, mint egy hatalmas Születésnapi Moziünnep?! Látogassatok el 2019. március 21. és 27. között, ünnepeljetek a mozival. Nézzétek meg az elmúlt 1 év legsikeresebb, legizgalmasabb, lefélelmetesebb és legaranyosabb filmjeit, animációs filmjeit mindössze  690Ft-os jegyáron! 

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz! 


Az akcióban szereplő filmek:
BÚÉK
Venom
Apróláb
Keresés
Creed 2
Űrdongó
A Grincs
Az apáca
Aquaman
Halloween
Instant család
Csillag születik
Egy kis szívesség
Valami Amerika 3.
Bohém Rapszódia
Ragadozó városok
A hihetetlen család 2.
Ralph lezúzza a netet
Mary Poppins visszatér
A kém, aki dobott engem
Johnny English újra lecsap
A szabadság ötven árnyalata
Solo - Egy Star Wars-történet
Pókember: Irány a Pókverzum
Ocean's 8 - Az évszázad átverése
Mamma Mia - Sose hagyjuk abba!
Jurassic World - Bukott Birodalom
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei
Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció 

Ünnepi menü a büfében!

Kérd március 21. és 27. között a Moziünnep menüt a Sugár Mozi büféjében! 1,9 liter sós popcornt és 0,5 liter poharas üdítőt adunk, mindössze 690 Ft-ért!

A cikk alatti kapcsolódó hírekben számtalan érdekes hírről olvashatsz. Például a Bormoziról. Illetve ne hagyd ki a nyereméyónyjátékainkat sem a JÁTÉK menüpontban!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megnyílt a Buda Bed Cinema! Ágymozi Budapesten! Jegyárak és információk itt!
Megnyílt Budapest és egyben Magyarország első ágymozija. Jegyek már kaphatóak a mozi előadásaira. Egy heverőből élvezhetjük majd a kedvenc filmünket.
Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019 - Turné állomások és jegyek itt!
2019-ben pedig országos turnéra indul. Debrecen, Miskolc, Pécs, Kaposvár, Veszprém, Sopron, Székesfehérvár, Budapest, Kecskemét, Baja, Szeged, Eger, Szombathely, Salgótarján, Győr, Békéscsaba, Tatabánya, Nyíregyháza, Zalaegerszeg és Nagykanizsa ...
Sárga szalag a kutya pórázon? Miért?
Egyre több gazdi köt sárga szalagot a kutya nyakörvére vagy a pórázra. Ezzel jelezve a többi embernek. Azonban nem mindenki tudja, hogy mit jelöl a sárga kendő, szalag vagy masni.
A Mézga család színpadi változata 2019-ben országos turnéra megy - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga család zenés vígjáték Budapest, Győr, Dunaújváros, Miskolc, Eger, Gödölő, Keszthely, Szekszárd, Veszprém, Szeged, Szombathely,Békéscsaba, Debrecen színpadain elvenedik meg többek között Magyar Attila, Szacsvay László, Balázs Andrea, ...
Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
Már most meghírdetésre kerültek az Omega koncertek 2019-es Tűzvihar turné állomásai. Az Omega Tűzvihar koncert turné Szeged, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Sopron, Pécs, Nyíregyháza, Miskolc arénáiban biztosan látható lesz. Jegyek itt!
Bormozi nyílt Magyarországon!
Megnyílt az első bormozi Magyarországon. Borozás a vászon előtt a dél-balatoni Kristinus Borbirtok bormozijában, a Vinocinoban.
Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében - Jegyek és szereplők itt!
2020 októberében mutatkozik be a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében a Marica grófnő. A főszerepekben többek között Dolhai Attila, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Faragó András, Szolnoki Tibor, Lévay ...
Anyatigrisek musical-koncert a MOM Kultban - Jegyek és szereplők itt!
Danics Dóra, Király Linda, Veres Mónika Nika és Jónás Andi főszereplésével debütál koncert verzióbn az Anyatigris musical 2020 novemberében Budapesten a MOM-ban. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK