Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

MozizTok 2020-ban Budapesten a Lurdy Moziban - Jegyek itt!

2020.01.24 kovacsad

MozizTok 2020-ban Budapesten a Lurdy Moziban - Jegyek itt!

A MozizTokon 2020. február 29-én Budapesten a Lurdy Moziban több TikTok tartalomgyártóval is lesz lehetőség találkozni, akikkel már biztosan összefuthatsz: Bálint Tibike (@yeahitstibi), Bocsó Attila (proaltx), Bóna Bia (@bona_bia), Szender Milán (@milanszender), Togyela Dominik (@dominiktogyela), Zömbik Jázmin avagy Miss Jázmin (@jazmin.zombik) MozizTok jegyek itt!

Most először kerül megrendezésre a „MozizTok” fantázianevet viselő TikTok találkozó, mely keretében Magyarország népszerű TikTok tartalomgyártói mérik össze ügyességüket. Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné széles vásznon megtekinteni, milyen próbákat álltak ki kedvenc Tiktokkerei és persze szívesen találkozna is velük egy közös fotóra! Mindezen felül interaktív játékokkal és kérdezz-felelekkel is készülnek. 

A MozizTokon 2020. február 29-én Budapesten a Lurdy Moziban több TikTok tartalomgyártóval is lesz lehetőség találkozni, akikkel már biztosan összefuthatsz: 

Bálint Tibike (@yeahitstibi), Bocsó Attila (proaltx), Bóna Bia (@bona_bia), Szender Milán (@milanszender), Togyela Dominik (@dominiktogyela), Zömbik Jázmin avagy Miss Jázmin (@jazmin.zombik)

Minden résztvevőnek lehetősége lesz találkozni Magyarország népszerű TikTok tartalomgyártóival miután végigkövette a tiktokkerek párbajának izgalmas részleteit! 

A program csak előzetesen megvásárolt jeggyel látogatható! Az eseményen jegyet NEM lehet vásárolni, csak és kizárólag interneten! Jegyvásárláshoz kattints ide!

A normál program 14:15-kor veszi kezdetét, a megváltott jegyekkel történő regisztrálásra és az ajándék átvételére pedig 13:15-től lesz lehetőség. 

Érdemes lecsapni a VIP jegyekre, mivel minden VIP jegyet vásárló „MozizTok” ajándéktárgyakkal gazdagodik és exkluzív részleteit tekintheti meg a párbajnak! 

A VIP program 13:00 órakor veszi kezdetét, a megváltott jegyekkel történő regisztrálásra és az ajándékok átvételére pedig 12:00 órától lesz lehetőség. 

VIP Jegyvásárláshoz kattints ide!

A rendezvény várhatóan 16 óráig tart.

 

• MineCinema Jászberény - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024