Óriáskijelző 2016 - Jön a Schönherz Mátrix 2016! VIDEÓ ITT!

Kelt: 2016.09.20 Kovács Gergely

Óriáskijelző 2016 - Jön a Schönherz Mátrix 2016! VIDEÓ ITT! 2016-ben is óriáskijelzővé válik a kollégium fala. Idén sem marad el a Schönherz Mátrix vagy ismertebb nevén a Schönherz Óriáskijelző. Nézze meg az ajánló videót is a korábbi évekről.

A BME-VIK (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai kar) Karinapok egyik legnagyobb eseménye a Schönherz Mátrix vagy Schönherz Óriáskijelző, melynek keretében a VIK-esekből álló csapatok színes animációit jelenítik meg LED-ek segítségével a Schönherz Zoltán Kollégium déli falának ablakain. A rendezvény technikai hátterét a Simonyi Károly Szakkollégium biztosítja.
Fotó: Facebook


Minden ősszel óriáskijelzővé alakítják a Schönherz Zoltán Kollégium egyik falát, melyen többek között az aktuális Qpa (Villanykari napok) csapatainak animációit láthatják.

Idén 2016. október 2-án 20:00-kor lesz az esemény, ami INGYEN látogatható!

Nézze meg a korábbi évek során készült videót:


Idén is várnak minden érdeklődőt a Schönherz Óriáskijelzőre, másnéven Mátrixra, mely a Schönherz Zoltán Kollégium déli oldalán látható majd a BME Villanykari napok (Qpa) nyitóeseményeként. A legjobb kilátás a Rákóczi-híd (Lágymányosi-híd) budai hídfőjéről lesz (http://g.co/maps/qm85x).

Ha szereted az érdekes és számítógépes programokat akkor a Play It nevű esemény is neked való lehet.

Érdemes megnézni a kapcsolódó híreinket is, hiszen számtalan érdekességet gyűjtöttünk egybe!

Ha tetszett a cikk, ajánlja barátainak is!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!
Mit árul el rólunk a Facebook-profilunk?
Ha bárkire kíváncsiak vagyunk, egyből a Facebookon nézelődünk, pont ahogy a HR-esek is. De mire figyeljünk e böngészés közben HR-esként és munkavállalóként. A profilunk titkai...
Táncoló lovak az Arénában - Jegyek itt!
A Spanyol Királyi Lovasiskola 2017. december 2-án és 3-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható. Carmenjének megelevenedő operaképeiben Escamillo-t, a legyőzhetetlen torreádort Bakonyi Marcell és Szegedi Csaba énekli. Sztárvendég: ...
Az Operaház a Diótörő balettje 2020-ban az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2020-ban az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban! Jegyek itt!
A TV-ben lesz látható a Madách Színház sikermusicalje!
A TV-ben lesz látható a Madách Színház sikermusicalje!
Újra látogatható a Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!
Újra látogatható a budapesti Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK