Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ruby Gillman, tinikráken - Nézd meg premier előtt!

2023.06.16 Kovács Gergely

Ruby Gillman, tinikráken - Nézd meg premier előtt!

Nyerj 2 jegyet a film premier előtti vetítésére! Idén nyáron a DreamWorks Animation a gimis élet zavaros vizeibe merül alá ezzel a fergeteges, csupa szív animációs akció-vígjátékkal, amelyben egy félénk tinédzser felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjának tagja, és nagyobb dolgokra rendeltetett az óceán mélyén, mint amiről valaha is álmodni mert volna. 

Néha a hős, akinek lenned kell, a felszín alatt lakozik.

A kedves, esetlen, 16 éves Rudy Gillman kétségbeesetten próbál beilleszkedni az Óceánpart Gimiben, de többnyire csak láthatatlannak érzi magát.

Matekból korrepetálja a deszkás srácot, akibe bele van zúgva, de úgy tűnik, a fiú csak a fraktáljai miatt csodálja; és nem lóghat a menő arcokkal a parton, mert túlságosan aggódó anyukája megtiltotta Rubynak, hogy a vízbe menjen.

Ám amikor megszegi anyu első számú szabályát, Ruby rájön, hogy közvetlen leszármazottja a krákeneknek, és ő fogja örökölni a trónt ellentmondást nem tűrő nagyanyjától, a Hét Tengerek Harcos Királynőjétől.
A krákenek felesküdtek a világ óceánjainak védelmére a hiú, hataloméhes sellőkkel szemben, akik az ősidőktől fogva harcban állnak a krákenekkel. Ezzel egy nagy és sürgető probléma van: a gyönyörű és népszerű új csaj a suliban, Chelsea történetesen épp sellő… Rubynak tehát el kell fogadnia saját magát, és a legnagyobb formáját kell hoznia, hogy megvédje szeretteit.

Országos bemutató: 2023. június 29.
Videó:


JÁTÉK!
A játék nyertesei:
Urszán Éva, Takács Szilvia, Süle Katalin Alexandra és Sós István


A játék leírása:
Játékunkban most páros és CSALÁDI jegyet sorsolunk a film budapesti premier előtti vetítésére június 28-ra.
A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik vízben élő állat a kedvencük? A megosztásoknak is örülünk! :)
Valamint azok között is sorsolunk családi jegyet, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék június 21-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

További érdekes híreink:

• Ezek lesznek az idei nyár LEGJOBB koncertjei és programjai!
• A Margitszigeti Zenélő Szökőkút új dalokkal vár! Dallista itt!
• A nézők feje felett repül Mary Poppins a Madách Színházban!
• Így még biztosan nem hallottad a Szépség és a Szörnyeteg betétdalát!
• INGYENES lesz a Lupa Beach 2023-ban a gyerekeknek!
• Ez a 15 legnépszerűbb musical hazánkban!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024