Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Séf Fesztivál Tihanyban - Jegyek itt!

2020.07.20 kovacsad

Séf Fesztivál Tihanyban - Jegyek itt!

Séf Fesztivál Tihanyban 2020 augusztusában Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor ételeivel várja a közönséget.

A négy napos eseményen Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor gondoskodnak a kínálatról, a desszertet a Mihályi Patisserie biztosítja.

 A menü négy séf közös munkájának eredménye. Kizárólag kiváló minőségű magyar termékek és alapanyagok kerültek felhasználásra.

Minden nap ugyanazzal a reggeli, ebéd és vacsora kínálattal várják a vendégeket, ahol az ebéd és vacsora kínálata azonos.

Az egyes séfek egy-egy napon mindhárom étkezésen megjelennek, az ebéd és vacsora menüben a saját napjukon séfajánlattal kedveskednek vendégeinknek.

Jegyvásárláshoz kattints ide!

A reggeli étkezésekre értékesített jegyek ára 10000 Ft, amely a 2 órás, a séfek által erre az eseményre kreált kínálatú étkezés ideje alatt a kínálatban szereplő ételek és italok korlátlan fogyasztását biztosítja vendégeink számára.

Az ebéd és vacsora étkezésekre értékesített jegyek ára 25000 Ft, amely a 3 órás, a séfek által erre az eseményre kreált kínálatú étkezés ideje alatt a kínálatban szereplő ételek és italok korlátlan fogyasztását biztosítja vendégeink számára.

• ABBA SHOW - Janza Kata és Polyák Lilla koncertje Balatonfüreden - Jegyek itt!
• Divatshow és catwalk-koncert a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021