Steven Seagal budapesti koncert - Jegyek itt!

Kelt: 2014.06.24 kovacsad

Steven Seagal budapesti koncert - Jegyek itt! A filmsztárként ismert színész énekesként is sikert aratott már, sőt saját lemeze is van. 2014. június 27-én a Budapesti Kongresszusi Központban ad majd koncertet a Steven Seagal Blues Band.

Világsztárok sora látogatja meg a magyar rajongókat egy koncert erejéig 2014-ben is, azonban az új év sok meglepetést tartogat, hiszen olyan sztárok is dalra fakadnak, akiket nem éppen a dalaik miatt szerettünk meg. 

Többek között Steven Seagal is Magyarországra látogat és új oldalát mutatja meg a magyar közönségnek. Steven segal koncertet ad ugyanis Budapesten.

A filmsztárként ismert színész énekesként is sikert aratott már, sőt saját lemeze is van. 2014. június 27-én a Budapesti Kongresszusi Központban ad majd koncertet a Steven Seagal Blues Band. A budapesti koncert a Steven segal Blues Band európai turnéjának az egyik állomása.

Steven Segal budapestti koncertjére már árulják a jegyeket! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Az előadásra 2x2 db belépőt sorsoltunk ki azok között akik a megosztás gombra kattintva megosztották a játékról szóló hírünket!

Nyerteseink: Pecsenka Vince és Garai Éva 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megjelent Monty Roberts könyve! Az igazi suttogó című könyv már kapható! Nyerd meg!
A világhírű tréner, Monty Roberts ebben a könyvében vallott először életéről és munkájáról.
Rhoda Scott és Varnus Xavér és a Modern Art Orchestra koncert - Jegyek itt!
Rhoda Scott és Varnus Xavér és a Modern Art Orchestra két alkalommal koncertezik 2014. július 26-án a Budapesti Kongresszusi Központban.
Hugh Laurie with The Copper Bottom Band koncert Budapesten! Jegyek itt!
Hugh Laurie a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Modern Art Orchestra közreműködésével. A budapesti koncert Hugh Laurie with The Copper Bottom Band címmel kerül megrendezésre 2014. július 19-én. A koncert nem a Papp László Budapest ...
Gérard Depardieu lép színpadra Szegeden a Háry Jánosban - Jegyek itt!
2014. augusztus 1-jén és 2-án Gérard Depardieu Napóleon szerepében Szegeden Béres Attila rendezésében francia és magyar szöveget is elő kell adnia a világsztárnak.
Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!
300-ért operát, míg 700 forintért már musicalt nézhet Budapesten. Olcsó jegyek a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, de akár a Vígszínház és az Operaház előadásaira vásárolhatóak. Összegyűjtöttük Budapest legolcsóbb jegyeit.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban! Jegyek itt!
István, a király 2020-ban is az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az István, a király 2020 őszén ismét a Budapesti Operettszínházban látható! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK