Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Szarvasi Vízi Színház 2023-as programja és jegyek itt!

2023.04.18 kovacsad

Szarvasi Vízi Színház 2023-as programja és jegyek itt!

Szarvasi Vízi Színház 2023-as programja és jegyek itt!

A szarvasi nyarak már elképzelhetetlenek lennének a Szarvasi Vízi Színház előadásai nélkül, amin a musical és operett mellett a gyermek előadások, a cirkusz és a klasszikus színházi komédiák is helyet kaptak már az elmúlt években. Sőt! Szarvas büszkeségéről musical ősbemutatót is láthattunk már itt. A színházban rendszeresen vendégszerepelnek a békéscsabaiak sőt a Fővárosi Nagycirkusz új tehetségeit képző Artistaképző tehetségei is.

A Szarvasi Vízi Színház 2023-as műsorában látható lesz a legendás Neoton musical, lesz operett gála, visszatér a Monte Cristo grófja musical, Gubik Petra és Kocsis Dénes Deja Vu előadása is Szarvasra látogat, a kicsiket pedig Hókirálynő története várja. Janza Kata és Polyák Lilla Retro showval készül, Járai Mátéval érkezik a Primadonnák, A Baross Imre Artistaképzőből érkezik a Világok Vándora - Petőfi 200 előadás.

A július a Lili bárónő operettel indul amit a Honfoglalás musical és a Csárdáskirálynő operett követ. A Fővárosi Nagycirkusz A sztyeppe illata előadással kedveskedik és Szarvason is látható lesz a Janza Kata és Hűvösvölgyi Ildikó főszereplésével a Vörös lámpás ház. Hernádi Judit és Kern András főszereplésével érkezik a Kalamazoo és Köllő Babettel érkezik a Boeing, Boeing. A lista pedig nem ért itt véget!

Jegyvásárlás és a teljes műsor itt!

A szezont idén is a díjátadó gálával zárják majd.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024