Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Szelfizz a Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autóval!

2019.01.24 Kovács Gergely

Szelfizz a Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autóval!

Kiállították a Különben dühbe jövünk filmből is ismert Buggy-t! Sőt most akár meg is vásárolhatjuk. A kulcsokat Terence Hill adja majd át.

A Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Aréna Plázában. Az árverés bevételből a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják a szervezők, a nyertesnek pedig személyesen Terence Hill adja át a slusszkulcsot február 16-án Guido & Maurizio De Angelis koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ámuló tömeg veszi körül az Aréna Pláza alsó szintjén kiállított Dune Buggy-t. A Bud Spencer és Terence Hill rajongók számára kötelező ’zarándokút’: február 15-ig bárki akár le is fotózhatja magát a kis piros autóval. 


A jótékonysági aukció kampány részeként Terence Hill nemrégiben a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette.

A titkos magyarországi látogatásáról egy kisfilm is készült, melyet itt megtekinthetünk:

Óriási érdeklődés van a december 1-től indult árverés iránt, jelenleg 50 000 euro felé tart a licitálás összege. A jótékonysági aukció lezárulta után még egyszer, utoljára találkozhatunk a legendás kocsival február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis koncerten a Sportarénában. Az esemény sztárvendégei Terence Hill és az egykor Sandokant megformázó Kabir Bedi lesznek. 

Világsztárok és a zenetörténelem legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb filmzenéi az eredeti szerzők előadásában! (A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett még többek között a „Sandokan – A maláj tigris”, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is hallhatjuk majd.)  

A jótékonysági aukcióba itt lehet bekapcsolódni: www.kulonbenduhbejovunk.hu

Guido & Maurizio De Angelis koncert  - 2019. február 16.-  Papp László Budapest Sportaréna - Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ne hagyd ki a kapcsolódó híreinket sem, hiszen további érdekességekről olvashatsz! Például az INGYEN MOZIJEGY játékunkról. 

• A Mézga család színpadi változata 2019-ben országos turnéra megy - Jegyek ...
• Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
• Magna Cum Laude Aréna koncert 2019 - Jegyvásárlás itt!
• Ekkor avatják a Bud Spencer szobrot Budapesten!
• Ráadás! Az illúzió mesterei előadására! Videó és jegyek itt!
• Két királynő a mozikban!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021