Tokaji Fesztiválkatlan 2020 - Műsor és jegyek itt!

Kelt: 2020.01.16 Kovács Gergely

Tokaji Fesztiválkatlan 2020 - Műsor és jegyek itt! 2020-ban a hatodik szezonját kezdi meg Tokaj szabadtéri színháza.

2020-ban a hatodik szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza. A létesítmény nemcsak nagyságában tűnik ki, hanem azzal a magas színvonalú, változatos programkínálattal is, amit évről évre, minden nyári szezonban - három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban - nyújtanak a közönségnek. 

A 2020-as műsor még készül, de már most biztos 4 műsor.

2020. július 11-én a népszerű musical a Pál utcai fiúk lesz látható, aminek dalait Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián készített. A musical számtalan helyen műsoron van és mindenhol nagyon népszerű.

2020. július 17-én Beleznay Endre önálló estje Na végre címmel lesz látható.
A műsorról ezt írják az ismertetőben:
"Több, mint négy évet várt rá, és végre ez a nap is elérkezett. Kollégái közül néhányan nem értek rá, mások megsértődtek, a többiek pedig megunták, hogy nem hagyja őket szóhoz jutni. Amit hosszú évek óta folyamatosan csak ígérgetett a színpadon, az most végre valósággá válik."

2020. augusztus 1-én egy új magyar musical kerül színpadra. A Nikola Tesla - Végtelen energia musical, amiben olyan sztárok kaptak szerepet, mint Janza Kata, Füredi Nikolett, Szomor György, Egyházi Géza, Szabó P. Szilveszter, Pesák Ádám és még sokan mások. Az előadás nagyon látványosnak ígérkezik.

2020. augusztus 14-én pedig a népszerű énekes Bereczki Zoltán ad majd koncertet. Az akusztikus koncert a nyár egyik csúcspontja lesz majd.

2020. augusztus 16-án az Illúzió Mesterei látogatnak Tokajba. A látványos műsor illúzionista műsorukka. Budapesten évek óta fut óriási sikerrel a show.

2020. augusztus 19-én a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban lesz látható.Jegyárak és jegyvásárlás a Tokaji Fesztivál összes előadására itt!

Ha nyár, akkor Tokaj Fesztiválkatlan, ahol színes programok, kikapcsolódás, szórakozás vár minden korosztályt.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megvannak a Sziget, Balaton Sound és Volt Fesztivál első fellépői - Jegyek és fellépők itt!
Lenny Kravitz, Passenger, Manuel, Martin Garrix, KYGO, Robin Schulz és még sokan mások jönnek a Sziget Fesztiválra, a Balaton Soundra és a VOLT Feztiválra 2020-ban. Jegyek és fellépők itt!
Rómeó és Júlia musical 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2021. szeptember 16-án ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai
Queen musical, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, Debrecenben és országszerte.
Jazz+Az koncert turné 2021 - Jegyek itt!
A Jazz+Az koncertje 2021. júliusában Veszprémben és Tokajon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Harlem Globetrotters 2021-ben Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek a kosárlabda showra itt!
A Harlem Globetrotters 2021. május 24-én Budapesten a Tüskecsarnokban lép fel. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
We Will Rock You musical 2021-ben a Bajai Szabadtérin - Jegyek a Queen musicalre itt!
A We will Rock You musical 2021. augusztus 13-14-én a Szentháromság téren felállításra kerülő Bajai Szabadtéri Színpadon lesz látható. A Queen musicalre jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK