Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Trollok - Együtt a banda - NYERJ CSALÁDI JEGYET!

2023.10.16 Kovács Gergely

Trollok - Együtt a banda - NYERJ CSALÁDI JEGYET!

Nézd meg premier előtt a filmet. Élvezd a filmet a család társaságában. Az új családi, animációs vígjáték természetesen hozza a Trollok-filmek védjegyének számító új és klasszikus popslágerek látványos és bulis felvonultatását.

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.

Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

Az új családi, animációs vígjáték természetesen hozza a Trollok-filmek védjegyének számító új és klasszikus popslágerek látványos és bulis felvonultatását. A DreamWorks Animation előző két Trollok-filmje – a 2016-os Trollok, és a 2020-as Trollok a világ körül – dalaival és táncaival rekordsikert, és a legjobb filmdal kategóriájában Oscar-jelölést hozott, és a világ egyik legnagyobb és legkedveltebb szórakoztatóipari brandjévé nőtte ki magát.
Országos bemutató: 2023.október 26.

Videó:

JÁTÉK!
A nyertesek:
Borcsik Marietta, Árvai Csila és Szabó Balázs

A játék leírása:
Játékunkban most a páros jegyet sorsolunk a film budapesti október 25-i  premier előtti vetítésre a forgalmazó UIP DUNA FILM jóvoltából. 
A játékban CSALÁDI JEGYEKET lehet nyerni. Családi jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik énekes vagy zenekar a kedvenc zenekara? A megosztásoknak is örülünk! :)
Valamint azok között is sorsolunk családi mozijegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék október 23-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
FIGYELEM!
Minden nyertest üzenetben értesítünk! Oldalunk sosem kér banki adatokat és egyéb adatokat. Ha ilyennel találkozik azonnal jelentse azt felénk!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023