Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Unicef koncert a Budapest Parkban sztárokkal!

2019.05.04 Kovács Gergely

Unicef koncert a Budapest Parkban sztárokkal!

2019. június 16-án a Budapest Park ad otthont a jótékonysági koncertnek. Punnany Massif, Magna Cum Laude, Caramel, Blahalouisiana, Supernem, Parno Graszt, Bagossy Brothers Company, Lóci játszik.

Jó néhány szupermenő hazai, igazi parkos sztárzenekar fog össze, hogy az Unicef és a Park közös segélykoncertjén segítsék a nehéz sorsú gyerekeket. Az egyedülálló este jegybevételét teljes egészében az UNICEF szervezete kapja, ami azt jelenti, hogy minden megvásárolt belépővel hátrányos helyzetű lurkóknak segítesz. Gyere el június 16-án a Parkba, amikor nem csak egy felejthetetlen buliban lesz részed, de ezzel nehéz sorsú gyerekeket is támogatsz. A rendezvény sikerességét a Rádió 1 csapata is segíti.

Az UNICEF fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy támogassa, megismertesse a gyermekjogokat és világszerte láthatóságot biztosítson a szegénység, katasztrófák, fegyveres konfliktusok, gyermekbántalmazás és kizsákmányolás által fenyegetett gyermekeknek. Belépőjegyeddel tehát az ő munkájukat támogatod!

Kapunyitás 17:00

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Punnany Massif, Magna Cum Laude, Caramel, Blahalouisiana, Supernem, Parno Graszt, Bagossy Brothers Company, Lóci játszik. Ők fognak fellépni az Uniceffel közösen szervezett Segélykoncerten! Egy este fergeteges koncertekkel a jó ügy érdekében! 

OSZD MEG ÉS SEGÍTS!
Ha megosztod már azzal is segítesz, hiszen általad másokhoz is eljut a hír, akik a belépő vásárlásával az UNICEF munkáját segítik.

• Kompkoncert 2019-ben is a Balaton közepén! Jegyek itt!
• Íme a Városmajori Szabadtéri Színház 2019-es műsora! Jegyek és előadások itt!
• Íme a Margitszigeti Szabadtéri Színház 2019-es műsora! Jegyek és előadások itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024