Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Vadászati és Természeti Világkiállítás 2021-ben Budapesten a Hungexpon - Jegyek itt!

2021.09.20 kovacsad

Vadászati és Természeti Világkiállítás 2021-ben Budapesten a Hungexpon - Jegyek itt!

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás 2021. szeptember 25. és október 14. között várja vendégeit Budapesten, a HUNGEXPO területén. Jegyek lentebb!

Különleges vadfajok, Magyarország legnagyobb kiállítási akváriuma, vadászkutyás bemutatók, kulturális fesztivál, FeHoVa Plusz és OMÉK, mindez pedig vásárokkal és a feledhetetlen gasztronómiai élményt garantáló sétánnyal egybekötve – akik a természetet szeretik, azoknak ott a helyük az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon.

A rendezvény 2021. szeptember 25. és október 14. között várja vendégeit Budapesten, a HUNGEXPO területén.

A Hungexpo teljes területén, összesen 8 pavilonban, interaktív kiállítások, virtuális valóság játékok, nemzetközi előadások és diorámák segítenek megismertetni Földünk egyedülálló élővilágát. Hazánk vadászatával és vadgazdálkodásával egy ezeréves séta keretében ismerkedhetünk meg a Központi Magyar Kiállításon, de külön csarnokban mutatkoznak be a világ minden tájáról érkező nemzetek is.

A legaktuálisabb témákról világhírű szakemberek beszélgetnek a World Conservation Forum színpadán, az A pavilonban, ahol a természet fenntartható használata és védelme lesz a fő téma.

A Világkiállítás fontos részei a különféle lovas, solymász, íjász és kutyás bemutatók. A kiállításon lehetőség lesz továbbá több VR-játék kipróbálására is, ami alkalmat ad arra, hogy játszva ismerjük meg a természet szépségeit: például sólyomként barangolhatjuk be hazánk virtuális vidékeit.

A naphoz a gasztronómiai sétányon gyűjthetünk erőt. A vad- és halhús a kiállítás egyik kiemelt vásárának, az OMÉK-nak is központi elemei lesznek. A világkiállításon lehetőség lesz pótolni az év elején elmaradt FeHoVa-t is, amely kibővült tartalommal várja majd a látogatókat, FeHoVa Plusz néven!

2021 legnagyobb természeti kiállítása egyben az év legnagyobb kutyabarát rendezvénye is lesz.

NYITVATARTÁS

2021. szeptember 25. – október 14. mindennap: 10-19 óra

BEJÁRAT I. kapu, III. kapu

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

6 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A belépőjegy, bérlet a rendezvény bármelyik napján egyszeri belépést biztosít. A rendezvény terültén készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

KUTYÁVAL ÉRKEZÉS

Belépés a III. kapunál. Belépés előtt a megfelelő védőoltások és a kutya chippel való ellátottságának igazolása kötelező! Kutya csak pórázon hozható be a rendezvény területére, a gazda saját felelősségére!

MEGKÖZELÍTÉS

2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 10-es busszal vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 15 perc).

37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.

Vonattal a Keleti pályaudvarból Kőbánya felső állomásig.

Kerékpárral a Kerepesi út felől az Albertirsai úton az I-es kapuig.

A világkiállítás a Volánbusz által biztosított külön buszokkal is megközelíthető. A járatok naponta 8:00-19:50 óra között indulnak, a tervezett indítási sűrűség: 10 perc.

A tervezett útvonal: 

Stadion, VOLÁNBUSZ autóbusz-állomás - Mogyoródi út - Mexikói út - Kerepesi út - Pillangó utca (BKK megállóhely) - Kerepesi út - Örs vezér tere (VOLÁNBUSZ megállóhely) - Fehér út - Albertirsai út - Hungexpo, 3-as kapu (BKK megállóhely) - Albertirsai út - Hungexpo, Expo tér (BKK megállóhely) - Albertirsai út - Mexikói út - Mogyoródi út - Stadion, VOLÁNBUSZ autóbusz-állomás

EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZKEDÉSEK

Az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás a mindenkori járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre.

Friss információ a magyarországi járványügyi helyzettel kapcsolatosan >>>

További információk a kiállítással kapcsolatban:

https://onewithnature2021.org/

 

• Itt kapható a Magyarország Tortája 2021! Cukrászdák listája itt!
• Vadak ura musical a RAM Colosseumban - Jegyek és szereplők itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022