Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Van Gogh Kiállítás óriás gigantikus képekkel a Vörösmarty téren! Jegyek és videó itt!

2013.09.02 Kovács Gergely

Van Gogh Kiállítás óriás gigantikus képekkel a Vörösmarty téren! Jegyek és videó itt!

Van Gogh LIVE is lehetne a Van Gogh Alive kiállítás címe, hiszen szinte mintha csak élnének a képek, olyan érzésünk lehet. A Váci utca híres Váci1 Palotájában látható a gigantikus kiállítás.

Multimédiás tárlat a Váci1 Palota patinás falai között 2013. szeptember 13. és december 29. között. Az egyedülálló kiállítás, melyet eddig több mint egymillióan látták Madridtól Szingapúrig, Isztambulon át egészen Tel Aviv-ig, ötvözi a hagyományos művészetet, a multimédia technológiát és a zenére koreografált, gondosan megrendezett látványt. A hatalmas térben a képek és a zenék egymással kommunikálva válnak eggyé. A képek mozgatásával, nagyításával a festő munkáinak olyan részleteire derül fény a hatalmas vásznakon, melyek egy hagyományos kiállítás esetén nem láthatóak.

Végre egy kiállítás, ahol nem kell csendben maradni és garantáltan senki nem fog unatkozni!

A fények, színek és hangok egymásba fonódó szimfóniája hat a befogadó minden érzékére. A Van Gogh Alive a Sensory4 rendszerrel és 40 HD-minőségű projektorral hozza létre a világ egyik legizgalmasabb multiprojekciós rendszerét. A rendszer óriási méretű, kristálytiszta, tapinthatóan élethű képeket vetít ki az 1000 nm-es kiállítótérhez igazított, különleges formájú, 6 méteres vásznakra. Az élmény rendkívül dinamikus, informatív és látványos; a projektorok áradata a digitális, 5.1-es surround hangzásvilág segítségével pedig lélegzetelállító és minden érzéket megmozgató látvánnyal tölti meg a teret.Van Gogh művészetének újszerű bemutatásában felnőttek és gyerekek egyaránt kedvükre találhatnak új felfedezni való szegleteket, lenyűgöző új nézőpontokat, vagy csak egy helyben állva engedhetik át magukon az élményáradatot. 

Pezsgő fény-szín és hangszimfónia, igazi érzékfürdő várja a látogatókat, ahogy Van Gogh képei életre kelnek, a néző pedig egyszerűen belesétál, beleolvad az őt átölelő festménybe. A közönség úgy érezheti, hogy a művész által megfestett tárgyak és házak között sétál. A kiállítás a nézők szavaival élve „felejthetetlen, minden érzékszervet bevonó élményt nyújt”.

A Grande Exhibitions Australia világot meghódító utazókiállítása végre Budapesten! 

Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

Videó:

• Nézz be a Harry Potter díszletei közé! Járd be a stúdiót!
• Diótörő jegyek 2014
• Andrea Bocelli budapesti koncert! Jegyek itt!
• Pálinkamúzeum nyílt Visegrádon
• The Illusionists a SYMA Csarnokban! Jegyvásárlás és jegyárak itt!
• Van Gogh kiállítás 3D 2013-ban Budapest szívében! Jegyek itt!
• Rock Múzeum nyílik Budapesten!
• Vicces vagy érdekes programok!
• Egy videó Budapestről! Ezt látni kell!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024