Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

WellHello koncert 2024-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

2024.04.23 kovacsad

WellHello koncert 2024-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Wellhello 10 születésnapi arénakoncert 2024. április 27-én Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek a WellHello 2024-es koncertjére lentebb!

Hihetetlen, hogy lassan már 10 éve, hogy mejelent a Rakpart című Wellhello sláger, aztán a sikert követte az egykori VOLT sláger a Sopronban, vagy éppen az Apu vedd meg. A Wellhello mára minden nagyobb fesztiválon fellépett már és koncertjeik folyamatosan telt házzal futnak. Megvolt már nekik a Sziget, a Balaton Sound, EFOTT, Volt Fesztivál és a Budapest Park is, ahol mindig óriási bulit csinálank.

A WellHello 10 koncerten 2024. április 27-én Budapesten a Papp László Sportarénában ünnepli meg a WellHello a nagy szülinapot. 

Fluor Tomi és Diaz élete legnagyobb showjára és legnagyobb koncertjére készül az Arénában. A WellHello arénakoncertre novemberben kezdik a jegyértékesítét!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

„Mostanában egyre gyakrabban jönnek oda emberek hozzánk az utcán azzal, hogy a koncertünkön ismerték meg egymást a szerelmükkel, amiből azóta házasság, gyerek és család lett. Ezek megható dolgok, de vannak szürreálisak is, mint mikor odajön egy 20 éves ember, hogy 10 évesen rajongóként imádott minket és lényegében rajtunk nőtt fel. Hálásak vagyunk, hogy ilyen kitartó és ragaszkodó közönségünk van! Túl vagyunk sok boldog pillanaton, sok mélyponton és a mi életünkben is sok minden változott, hiszen a huszonközepe srácokból harmincközepe lett és időközben megszületett az első Wellhello baba is Diazéknál. Egy dolog örök: A barátság, amin már nem változtat semmi" - mesélte Fluor. 

A meghívottak listáján szerepel mindenki, aki fontos volt a Wellhello számára ebben a tíz évben – és persze, mint minden jó házibuliban, fixen érkezik majd néhány váratlan vendég is. Egy sohavégetnemérős történet újabb állomása – „a szupershow-nál is szupershow-bb", ahogy Tomi fogalmazott. 

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024