Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Látványos és izgalmas a Fővárosi Nagycirkusz 2024 nyári előadása!

2024.05.02 kovacsad

Látványos és izgalmas a Fővárosi Nagycirkusz 2024 nyári előadása!

Rúzsa Magdi és a Queen, Anna and the Barbies és David Bowie, Cseh Tamás és Michael Jackson zenéjével érkezik a Fővárosi Nagycirkusz új előadása a Csillagok égbeli tűk című új bemutató.

Csillagok, égbeli tűk karcolják rá a szemünkre, baj van a földön, gond van az égen, s emberek, valamit nagyon elszúrtunk. Nem vigyáztunk a ránk bízott kincsekre, a földre, a természetre, az állatokra, a növényekre, és nem vigyáztunk egymásra sem. Az utolsó előtti percben vagyunk, és ha nem kapunk észbe, az ég rénk szakad és a föld néptelen lesz, mi pedig szomorkodhatunk, hogy miért nem szólt ránk időben senki! De még van egy percünk, most, és észbe kaphatunk, hogy megmentsük magunkat és újra megtanuljunk jól vigyázni minden értékünkre, minden kincsünkre, a földünkre, a szeretteinkre, az örökségünkre és az emberiségre!

A Fővárosi Nagycirkusz „Csillagok, égbeli tűk” című nyári műsora a bolygónkról szól, és a bolygónkért aggódó csillagokról, a minket féltő Napról és Holdról, a ránk, emberekre gondos szülőként tekintő egész univerzumról!
A műsor káprázatos és pazar szuperkoncerté alakul át, melyben az artista és táncos koreográfiák új értelmezést és dimenziókat adnak a legjobb magyar és világslágereknek! Rúzsa Magdi és a Queen, Anna and the Barbies és David Bowie, Cseh Tamás és Michael Jackson dalai talán soha nem szerepeltek még együtt, egy koncerten – kiegészülve artistákkal, táncosokkal, élő zenekarral, videoklipes videó- és fénytechnikával!

Az online előre megváltott jegyek árából 5% kedvezményt kaphatnak a felnőttek is. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az 5%-os kedvezmény, a diák és nyugdíjas kedvezmény a jegyek kosárba helyezését követően választható ki. A 3000 forintos jegyekre nem érvényesíthető a kedvezmény!
További érdekes programok:

• We Will Rock You musical 2024-ben az Erkel Színház színpadán! Jegyek itt!
• Il Volo koncert 2024-ben az MVM Domeban - Jegyek a budapesti Il Volo koncertre ...
• ValMar koncert 2024-ben - Jegyek és helyszínek itt!
• Rúzsa Magdi koncert 2024 - Jegyek itt!
• 20 év Evolúció - Anna And The Barbies 20 koncert 2024-ben a Margitszigeten - ...
• Az Illúzió Mesterei 2025-ben is Budapesten!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024