Rómeó és Júlia musical 2013-ban Sopronban az MKB Aréna színpadán! Jegyek és infók itt!

Kelt: 2012.11.24 kovacsad

Rómeó és Júlia musical 2013-ban Sopronban az MKB Aréna színpadán! Jegyek és infók itt! A Budapesti Operettszínház sikermusicalje a Rómeó és Júlia musical sztárszereposztásban érkezik Sopronba. A soproni előadásokra jegyek már kaphatóak! 2013-ban második alkalommal lesz látható Sopronban. 2013 március 16-án délután és este újra felcsendül a legendás Lehetsz király és a Szívből szeretni. A musical főszerepiben Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Janza Kata, Szabó Dávid, Szabó P. Szilveszter, Kerényi Miklós Máté, Peller Anna, Homonnay Zsolt, Polyák Lilla láthatóak Budapesten és várhatóan Sopronban is velük kerül színpadra a darab, de hivatalos szereposztást még nem hirdettek ki.

RÓMEÓ ÉS JÚLIA MUSICAL 2 FELVONÁSBAN

Több mint 8 év, több mint 500 előadás, közel 500 ezer néző!
 
Dolhai Attila, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Szabó  P. Szilveszter, Németh Attila, Janza Kata, Csengeri ottília, Bereczki Zoltán, Szabó Dávid, Mészáros Árpád Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Homonnay Zsolt és Nádasi Vera főszereplésével már  2009-ban látható volt a Sopronban a a 2013-ban visszatérő Rómeó és Júlia musical.
 
2013. március 16-án 14:30-kor és 19:00-kor az MKB Aréna falai között kel újra életre a fantasztikus előadás, amit 2013 augusztusában a musical szerzőjének új musicalje az Elfújta a szél követ majd.
 
Online jegyvásáláshoz kattintson ide!
 
A Rómeó és Júlia musical premierje óta eltelt közel 8 évben új sztárokat is avatott a darab, hiszen nem rég debütált a musical főszerepeiben a Csillag születik egykori csillaga Brasch Bence, az operett primadonna Kalocsai Zsuzsa és a fantasztikus komika Peller Anna és az arany torkú Polyák Lilla is. Sőt az X-faktor sztárja Szabó Dávid egyik első főszerepét is a Rómeó és Júlia musicalben kapta, amiben azóta is óriási sikert arat.
 
A Shakespeare színműve alapján készült mű története mindenki számára ismerős. Gérard Presgurvic, a zeneszerző és egyben szövegíró, így nyilatkozott az alkotásról: “A Rómeó a világirodalom legromantikusabb és legtragikusabb darabja. Ennél jobb téma nem is kell egy jó musicalhez, hiszen van benne minden: gyűlölet, szerelem, félreértés, halál, esküvő, szabadság. Mindezen túl arra törekszem, hogy a Rómeó és Júlia ürügyén sok-sok új és aktuális érzést fedezzek fel magamban.”
 
A soproni előadásban a musical legnevesebb magyarországi képviselői lépnek fel.
 
Shakespeare nyomán írta Gérard Presgurvic, magyar színpadra alkalmazta Kerényi Miklós Gábor
 
Szereposztás:
Rómeó: Dolhai Attila , Kocsis Dénes
Júlia: Vágó Bernadett , Vágó Zsuzsi
Tybalt: Szabó P. Szilveszter
Escalus, Verona hercege: Németh Attila
Capulet: Csuha Lajos
Capuletné: Janza Kata
Montague-né: Csengeri Ottília
Dada: Nádasi Veronika
Lőrinc barát: Földes Tamás
Mercutio: Szabó Dávid
Benvolio: Mészáros Árpád Zsolt
Paris: Szerényi László
 
 
Jegyárak:
 
4 500 Ft G, C, J, J
5 500 Ft H, B, G, C, D, D, D, F, F, F, J
6 500 Ft H, B, D, D, F, F, J
7 500 Ft E, J
9 500 Ft J
 
 
 
 
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Elfújta a szél musical Sopronban az MKB Arénában 2013 nyarán! Jegyek itt!
2013. augusztus 17-18-án Sopronban a MKB Aréna szabadtéri színpadán debütál a Budapesti Operettszínház új musicalje az Elfújta a szél. Jegyek itt!
Újévi Operett Gála 2013-ban az MKB Arénában Sopronban! Jegyek itt!
A HungaroOperett társulat az MKB Aréna Sopronban ad koncertet 2013. január 19-én. A fergeteges újévi operett gálára jegyek már kaphatóak!
István, a király 2013-ban az Arénában! Jegyek és szereposztás!
2013-ban a szegedi Szabadtéri Játékokon majd a Papp László Sportarénában lesz látható a 30 éves jubileumát ünneplő István a király rockopera. A darabot Alföldi Róbert rendezi és Keselyák Gergely lesz a karmester. Jegyek és szereposztás itt!
Elfújta a szél musical Szegeden 2013-ban! Jegyek már kaphatóak a premierre!
2013. július 26-27 lesz a premierje a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Budapesti Operettszínház új musicaljének. Az Elfújta a szél című musicalt a Rómeó és Júlia musical szerzője írta. Az Elfújta a szél musicalre jegyek már kaphatóak és ...
Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Részletek és jegyek itt!
2013-ban debütál a Budapesti Operettszínházban a Ghost musical magyar verziója. A Ghost musicalra jegyek még nem kaphatóak, de a bérletet vásárlóknak már biztos helyük van az előadásokra. A musical egyik dala Itt és most címmel került kiadásra ...
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Kóstolj INGYEN szaloncukrokat! Szaloncukor kóstolókat keresnek!
Az ország legjobb szaloncukor tesztelőit keresik! Jelentkezz!
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK