Viktória 2013-ban a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!

Kelt: 2012.11.12 kovacsad

Viktória 2013-ban a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt! Ábrahám Pál Viktória című operettjét mutatja be a Budapesti Operettszínház 2013. január 25-én. Jegyek hamarosan kaphatóak lesznek!

2013. január 25-én mutatja be a Budapesti Operettszínház Béres Attila rendezésében Ábrahám Pál operettjét a Viktória című operettet.A címszerepet Frankó Tünde és Fischl Mónika alakítja, mellettük a főbb szerepekben színpadra lép Huszti Péter, Jantyik Csaba, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Csonka András, Kádár Szabolcs, Kékkovács Mara, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Szendy Szilvi, Peller Anna, Faragó András és Benkóczy Zoltán.

 

Jegyek a Viktória operettre ide kattintva vásárolhatóak!

 

Ábrahám Pál Viktória című operettjében Koltay István magyar huszárkapitány és szolgája,  Jancsi a „nagy háborúban” megszökik  az orosz hadifogolytáborból. dorozsma  felé veszik útjukat, de – ugyancsak nagy kitérővel – Tokióba vetődnek. Itt az amerikai nagykövet gyönyörű feleségében felismerik viktóriát, Koltay évek óta nem látott menyasszonyát. Viktória úgy tudta, hogy Koltay elesett a fronton. szinte menekül a férfi elől: nem akar szembesülni a ténnyel, hogy még mindig szereti régi vőlegényét. Útjuk szentpétervárra vezet, ahol Koltay önként feladja magát, hiszen viktória nélkül már nincs értelme semminek. A sors azonban éppoly kiszámíthatatlan, mint a kegyetlen háborús idők: senki sem tudhatja, hova érkezik meg, csak azt, hogy honnan indult el... A Viktória, 1930-as bemutatása óta, Ábrahám Pál egyik  legtöbbet játszott szép, szerelmi története, amely egyszerre  testvére a vad romantikus és az abszurd drámáknak, miközben  tagadhatatlanul és visszavonhatatlanul operett.

 

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Részletek és jegyek itt!
2013-ban debütál a Budapesti Operettszínházban a Ghost musical magyar verziója. A Ghost musicalra jegyek még nem kaphatóak, de a bérletet vásárlóknak már biztos helyük van az előadásokra. A musical egyik dala Itt és most címmel került kiadásra ...
Újévi Operett Gála 2013-ban az MKB Arénában Sopronban! Jegyek itt!
A HungaroOperett társulat az MKB Aréna Sopronban ad koncertet 2013. január 19-én. A fergeteges újévi operett gálára jegyek már kaphatóak!
Dolhai Attila Ragyogás lemezbemutató koncert a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
2013. február 16-án két alkalommal délután 15:00 és este 19:00 lemezbemutató koncertet tart Dolhai Attila a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
Elfújta a szél musical Szegeden 2013-ban! Jegyek már kaphatóak a premierre!
2013. július 26-27 lesz a premierje a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Budapesti Operettszínház új musicaljének. Az Elfújta a szél című musicalt a Rómeó és Júlia musical szerzője írta. Az Elfújta a szél musicalre jegyek már kaphatóak és ...
A Kung-fu legendája Szegeden! Jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as előadásaira!
A Kung-fu legendája címmel kerül Magyarországon először bemutatásra a Vörös Színház vendégjátéka Szegeden a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2013 augusztus 9-én és 10-én. Jegyek már kaphatóak!
István a király Szeged 2013 - Jegyek itt!
2013 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható az István a király rockopera. Jegyek és információk az előadásról itt.
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Kóstolj INGYEN szaloncukrokat! Szaloncukor kóstolókat keresnek!
Az ország legjobb szaloncukor tesztelőit keresik! Jelentkezz!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK