Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Vivaldianno koncert 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

2024.04.20 kovacsad

Vivaldianno koncert 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

A VIVALDIANNO Shining Venice -multimédiás élőzenei show 2024. augusztus 3-án szombaton 20:00-tól a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek lentebb!

Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO Shining Venice. A Shining Venice (azaz Ragyogó Velence) annak a nagyon sikeres zenei műsornak a folytatása, amely meghódította a nemzetközi koncerttermeket.

A VIVALDIANNO multimédiás projektet több mint 150 000 néző látta a világ minden pontján, a produkció folyamatosan követi a változó trendeket és az új technológiák fejlődését. Az eredeti produkció hazánkban is látható volt az Arénában és óriási sikert aratott. Akkor Vivaldi életét mutatták be egy 3D projekt keretein belül, élő zenével, narrációval és multimédiás vetítéssel.

A korábbi show továbbfejlesztéséből született új történet ezúttal Velencében játszódik. A város a koncerten háttérvetítésként is megjelenik, varázslatos hangulatot kölcsönözve a legjobb cseh animátorok által megálmodott előadásnak. A koncepció kerek és izgalmas, hangsúlyt fektet a barokk kor és Velence szépségére, miközben a zene teret hagy a néző képzeletének.

A show narrátora a hollywoodi sztár és egykori 007-es ügynök Pierce Brosnan, de más híres színészek és színésznők is elkísérik a történetmesélés útján.

A produkcióban életre kelnek a legújabb technológiák, lenyűgöző animációk, lézershow, mindez modern tánccal és art-rock hangzású barokk zenével fűszerezve.

A VIVALDIANNO Shining Venice -multimédiás élőzenei show 2024. augusztus 3-án szombaton 20:00-tól a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek és infók itt!

(esőnap: augusztus 4.)

Az előadás angol nyelven, magyar felirattal látható

Producer: Michal Dvorak (zeneszerző, szövegíró, számos díj birtokosa, filmzene szerzője)

• Rákász Gergely koncert 2024 - VIVALDI - BACH - GERSHWIN turné - Jegyek és ...
• DUPLÁZIK Andrea Bocelli 2024-ben a MVM Domeban Budapesten - Jegyek itt!
• Il Volo koncert 2024-ben az MVM Domeban - Jegyek a budapesti Il Volo koncertre ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024