Rómeó és Júlia musical 2013-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon! Jegyek és infók itt!

Kelt: 2012.12.01 kovacsad

Rómeó és Júlia musical 2013-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon! Jegyek és infók itt! 2013-ban ismét Baján a Budapesti Operettszínház egyi ksiker produkciója. Miután a Csodálatos Baja program keretein belül a Miss Saigon musical már sikert aratott Baján, így a Budapesti Operettszínház 2013 nyarán a legnagyobb sikerprodukcióját hozza Bajára. A Bajai Szabadtéri Színpadon 2013-ban a Rómeó és Júlia musicalt láthatja a közönség. Jegyek és szereposztás hamarosan!

2013-ban ismét Baján a Budapesti Operettszínház egyi ksiker produkciója. Miután a Csodálatos Baja program keretein belül a Miss Saigon musical már sikert aratott Baján, így a Budapesti Operettszínház 2013 nyarán a legnagyobb sikerprodukcióját hozza Bajára.

A Bajai Szabadtéri Színpadon 2013. augusztus 29-31 között a Rómeó és Júlia musicalt láthatja a közönség. A bajai Rómeó és Júlia előadásokra jegyek már online vásárolhatóak a www.jegytrafik.hu oldalon.


Bajára busz is indul a Moneo Tours szervezésében! Részletek a buszról ide kattintva!

A musical 2012 novemberében ünnepelte az 500. előadását, ahol Kerényi Miklós Gábor bemutatta a musical új szereplőit is.A musical, amelyből DVD és CD is megjelent és amelynek legnagyobb slágerét a Lehetsz királyt a rádiók a mai napig is játszák igazi sztárszereposztással látogat Bajára.

A Rómeó és Júlia musicalben az elmúlt 8 évben új szereplőket is avattak. A Budapesti Operettszínházban Mészáros Árpád Zsolt, Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter és Janza Kata mellett olyan sztárok játszák a főszerepeket, mint Brasch Bence a Csillag születik sztárja, Kapócs Zsóka, Kalocsai Zsuzsa, Szabó Dávid az X-faktor sztárja, Peller Anna, Homonnay Zsolt és Polyák Lilla.

A Rómeó és Júlia musical 2013-ban a soproni MKB Aréna színpadán is látható lesz. Jegyek és infók itt!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical 2013-ban Sopronban az MKB Aréna színpadán! Jegyek és infók itt!
A Budapesti Operettszínház sikermusicalje a Rómeó és Júlia musical sztárszereposztásban érkezik Sopronba. A soproni előadásokra jegyek már kaphatóak! 2013-ban második alkalommal lesz látható Sopronban. 2013 március 16-án délután és este újra ...
Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Részletek és jegyek itt!
2013-ban debütál a Budapesti Operettszínházban a Ghost musical magyar verziója. A Ghost musicalra jegyek még nem kaphatóak, de a bérletet vásárlóknak már biztos helyük van az előadásokra. A musical egyik dala Itt és most címmel került kiadásra ...
Elfújta a szél musical Szegeden 2013-ban! Jegyek már kaphatóak a premierre!
2013. július 26-27 lesz a premierje a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Budapesti Operettszínház új musicaljének. Az Elfújta a szél című musicalt a Rómeó és Júlia musical szerzője írta. Az Elfújta a szél musicalre jegyek már kaphatóak és ...
Elfújta a szél musical Sopronban az MKB Arénában 2013 nyarán! Jegyek itt!
2013. augusztus 17-18-án Sopronban a MKB Aréna szabadtéri színpadán debütál a Budapesti Operettszínház új musicalje az Elfújta a szél. Jegyek itt!
Viktória 2013-ban a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
Ábrahám Pál Viktória című operettjét mutatja be a Budapesti Operettszínház 2013. január 25-én. Jegyek hamarosan kaphatóak lesznek!
Poligamy musical a Madách Színházban 2013-ban! Jegyek itt!
Poligamy musical - egy új magyar musical, magyar szerzőktől 2013-ban a Madách Színházban. A Csoportterápia szerzőinek csapata egy magyar film forgatókönyvéből csinált most zenés előadást. A Poligamy musical bemutatója a 2012/2013-as évadban ...
István, a király 2013-ban az Arénában! Jegyek és szereposztás!
2013-ban a szegedi Szabadtéri Játékokon majd a Papp László Sportarénában lesz látható a 30 éves jubileumát ünneplő István a király rockopera. A darabot Alföldi Róbert rendezi és Keselyák Gergely lesz a karmester. Jegyek és szereposztás itt!
INGYEN megnézhető a Sisiről szóló magyar film!
Csőre Gábor, Kováts Adél, Timkó Eszter, Schnell Ádám, Cserna Antal főszereplésével 2018-ban mutatták be az Erzsébet királyné, azaz Sissi ellen elkövetett merényletet dolgozza fel. A filmet most ingyen is megnézhetik az érdeklődők!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK